Digitaalinen Maailma Puhelimessamme

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, kuinka kannat kokonaista maailmaa taskussasi tai kädessäsi? Puhelin ei enää ole väline soittamiselle, vaan netin ja yhä kehittyvien applikaatioiden avulla voit tehdä sillä tuhansia asioita. Pääset puhelimellasi miltei minne tahansa. Todennäköisesti puhelin on myös tekninen väline, jonka kanssa olet päivittäin eniten ja tiiviimmin tekemisissä.

Mahdollisuus mihin vain

Puhelimessasi yhdistyvät monenlaiset asiat. Voit hyödyntää sitä viihteeseen ja vapaa-aikaan, mutta yhtä lailla työhön ja asioiden hoitamiseen. Hoidat sillä sosiaalisia kontakteja ja pidät yllä ystäviä – tai saatat löytää elämäsi rakkauden tai unelmiesi työn tai kumppanin.

Puhelin mahdollistaa osallistumisen keskusteluihin ja tutustumisen vieraisiin asioihin ja kulttuureihin.

Ilman puhelinta maailmasi, mielikuvituksesi ja tietomääräsi olisivat todennäköisesti huomattavasti köyhempiä. Vakavasti puhuen; vaikka et olisikaan kaikkein intohimoisin matkapuhelimen käyttäjä, osaisitko kuvitella elämääsi kokonaan ilman puhelinta? Todennäköisesti et.

Huomaa hyvät asiat

Kannattaa kuitenkin muistaa, että vaikka puhelin on monessa asiassa tarpeellinen, se on samalla vain meidän työkalumme. Puhelin ei määritä tai määrää meitä, vaan on kehitetty hyödyttämään ja auttamaan meitä.

Joskus on aika ottaa puhelin esiin ja viihtyä, joskus on aika laittaa puhelin pois ja keskittyä tärkeimpään, esimerkiksi rakkaimpiin.

Kaikelle on aikansa. Puhelin on myös ihana mahdollisuus taltioida elämäsi tärkeimpiä muistoja: miten hauskaa onkaan katsoa vaikkapa lomamuistoiksi otettuja valokuvia tai videoita onnellisista hetkistä. Puhelin on parhaimmillaan jakamisen väline.

Pidä huolta siitä, mikä on tärkeää

Nykypuhelimet ovat usein melko arvokkaita. Puhelimen hankinta on investointi, jota harkitaan huolella ja johon panostetaan. Koska puhelimet ovat kovassa käytössä, ne kannattaa suojata hyvällä kuorella.

Pieni investointi kuoreen suojaa puhelinta kolhuilta ja muilta vaurioilta. Esimerkiksi Skalhuset on paikka, josta voit löytää tarpeeksi laajan valikoiman erilaisia kuoria, ja näin etsiä omaan tyyliisi ja omiin tarpeisiisi parhaiten sopivan kuoren.

Viimeistään siinä vaiheessa, kun puhelin luiskahtaa kädestä betonille tai tipahtaa laiturilta veteen, olet onnellinen siitä, että suojasit kuorilla sinulle tärkeän esineen. Monen asian merkityksen huomaa vasta, kun sen on vähällä menettää.

About Author /

Start typing and press Enter to search