Fossil julkaisemassa kellot Razer X Fossil ja Skagen Falster Gen 6

Fossil on ilmoittanut kahden uuden älykellon julkaisusta – Razer X Fossil Gen 6 ja Skagen Falster Gen 6. Kummatkin kellot toimivat Snapdragon Wear 4100+ -alustalla ja yhteensopivalla Wear OS 3 -järjestelmällä (kummatkin julkaistaan myöhemmin ohjelmistopäivityksen mukana).

Erityinen Razer X Fossil Gen 6 -älykello valmistetaan yhteistyönä pelibrändin kanssa ja se on kustomoitava Fossil Gen 6 -kello, joka julkaistiin elokuussa.

Kellossa on kustomoidut 22mm-silikonirannekkeet – yksi musta ja yksi Razerin tunnistettava vihreä. Kellossa on myös kolme Razer-teemaista kellotaulua ja muitakin Razer-elementtejä läpi käyttöjärjestelmän. Razer Chroma -kellotaulussa on erilaisia valoefektejä ja se on kustomoitava.

Razer X Fossil Gen 6 -kellossa on 44mm-kotelo ruostumattomasta teräksestä, 1.28-tuumainen näyttö, Bluetooth 5.0 LE, Wi-Fi, GPS ja NFC SE. Sensoreina Razer X Fossil Gen 6 -kellossa ovat kompassi, korkeusmittari, PPG-sykemittari ja veren happipitoisuuden mittari.

Muistia kellossa on 8GM ja 1GB RAM. Laite yhdistetään 4100+-siruun.

Razer X Fossil Gen 6 kestää latauksella kaksi päivää ja lataus on todella nopea. 80% lataus tapahtuu jopa 30 minuutissa.

Razer X Fossil Gen 6 julkaistaan myöhemmin tässä kuussa hintaan $329 rajoitetussa erässä 1 337 kappaletta – määrä juhlistaa Leet-kieltä.

Skagen Falster Gen 6 -kellossa on 42mm-kotelo ja se myydään kuudessa eri tyylissä – hopea, ruusukulta, hiili ja musta. Ostaja voi valita kolmen tyylisistä rannekkeista – Skagenin suosittu ruostumaton teräsverkko, silikoni tai nahka.

Skagen Falster Gen 6 -kellossa on 1.28-tuumainen näyttö ja kustomoitava kellotaulu sekä napit. Siinä on samat sisäänrakennetut sensorit kuin Razer-kelloissa ja se käyttää samaa Wear 4100+ -alustaa sekä 1GB RAM-muistia ja 8GB-muistia.

Lisäksi voit luottaa samaan nopeaan lataukseen eli 80% 30 minuutissa.

Skagen Falster Gen 6 julkaistaan myöhemmin tässä kuussa hintaan $295.

About Author /

Start typing and press Enter to search