iPhone 14:ssa on Vaihtoehtona 2TB-muisti

iPhone 14 -sarjan puhelimien julkaisuun on vielä vuosi, mutta huhut seuraavan sukupolven iPhonesta ovat jo alkaneet kierrellä internetissä. Uusin huhu väittää, että Apple aikoo tuplata uusien iPhone-mallien maksimimuistin koon.

Apple tuplaa puhelimien maksimimuistin tänä vuonna julkaistujen iPhone 13 Pro ja Pro Max -mallien 1TB-muistista. Jos tietolähde on oikeassa, iPhone 14 -puhelimet sisältävät 2TB QLC -muistin.

Tietolähde ei mainitse puhelimien tarkkaa mallia, mutta jos Apple todella suunnittelee 2TB-muistia, se on luultavasti osa Pro ja Pro Max -mallien vaihtoehtoja.

Muiden mallien kapasiteetin voidaan odottaa nousevat 512GB-muistista 1TB-muistiin.

Emme tiedä, miksi Apple on päättänyt suurentaa maksimikokoa entisestään seuraavan vuoden iPhone-puhelimissa, mutta voimme spekuloida uusien kameraominaisuuksien vievän enemmän muistin kapasiteettia. Vertailukohtana tämän vuoden Pro ja Pro Max -malleissa ProRes-videot 4K-resoluutiolla 30FPS:ssä vaativat vähintään 256GB-muistin. 128GB-versio on rajoitettu 1080p 30FPS ProRes -videoihin.

Suosittelemme kuitenkin, että et usko tähän tietoon suoraa, koska se ei tullut Applelta. Lisäksi iPhone 14 -malliston julkaisuun on vielä useita kuukausia ja suunnitelmat lopputuotteesta voivat aina muuttua. 

About Author /

Start typing and press Enter to search