Kuinka voit pitää kirjaa kuukausikuluistasi

Yksi useimpien ihmisten kohtaamista vaikeuksista taloutensa suunnittelussa on menojensa kirjaaminen. Ansaitsetko tulojasi hallituksen ohjelmista tai pelaaessasi NetBet live veto, tämä on yksi olennaisista näkökohdista, kun suunnittelet säästämistottumustesi kannustamista.

Kun pidät kirjaa kuluistasi, sinun on tehtävä asioita, jotka ohjaavat sinua parhaaseen strategiaan, jota voit käyttää saavuttaaksesi tavoitteesi.

Säännöllinen tiliotteiden tarkistus

Sinun kannattaa ensin tarkistaa tilisi, mukaan lukien kaikki luottokorttisi, selvittääksesi, mihin suurin osa rahoituksestasi menee. Tämä auttaa sinua minimoimaan turhat menot antamalla sinun keskittyä oleellisiin asioihin, joihin haluat kuluttaa. Kuluja on kahta tyyppiä, muuttuvat ja kiinteät kulut. Kiinteät kulut sisältävät vuokrat, velanmaksut, sähkö- ja vesilaskut sekä vakuutukset. Sen sijaan muuttuvia kuluja voidaan säätää kuukausittain, mukaan lukien ruoka-, vaatteet ja matkakulut.

Luokittele kulusi

Kulujen luokittelu välttämättömistä tarpeettomiin tarpeettomiin, joita ilman voisi tehdä, auttaa sinua määrittämään niiden maksujen tärkeysjärjestyksen. Saatat huomata, että käytät huomattavan osan tilauksiin, joita sinun ei toisinaan tarvitse käyttää.

Tämä voi auttaa sinua säästämään näihin tarpeettomiin tarpeisiin käytettyjä varoja. Luokittele kulusi tarpeisiin ja toiveisiin, organisoi budjettisi tärkeysjärjestykseen auttamaan säästösuunnitelmaasi. Tarpeet ovat menoja, jotka sinun on selvitettävä selviytyäksesi, kun taas tarpeet ovat niitä, joita ilman voit helposti tulla toimeen.

Luo budjettisi

Summaa kunkin määrittämäsi luokan kulut ja varmista, että ne sopivat tuloihisi. Budjettisi tulisi minimoida menot ja samalla korostaa säästöjä. Kun tarpeet kasvavat, sinun on tarkistettava budjettisi kuukausittain ja mukautettava sitä vastaavasti. Budjettisovellukset voivat olla hyödyllisiä myös taloutesi seurannassa ja säästää aikaa.

Sijoita muihin kuluseurantalaitteisiin

Jos säästät yrityshankkeita varten, saatat tarvita kehittyneemmän työkalun talouden seurantaan kulujenseurantasovellusten lisäksi. Laskentataulukot varmistavat, että menosi ovat budjettisi rajoissa, ja auttavat sinua saavuttamaan säästötavoitteesi.

Google-taulukot ja Microsoft Excel ovat esimerkkejä ohjelmistoista, jotka voivat seurata kulujasi. Ohjelmisto vähentää tuloistasi kaikki kulut määrittääkseen, kuinka paljon sinulla on jäljellä säästöjäsi.

Joustavuus

Seurannan aikana on tärkeää antaa tilaa muutokselle. Liian korkeiden kiinteiden kulujen minimoiminen voi auttaa säästämään. Voit valita edullisia taloja vuokrakulujen minimoimiseksi tai vähentää paljon virtaa kuluttavia laitteita vähentääksesi sähkökustannuksia. Näihin muutoksiin sopeutuminen voi olla merkittävää tavoitteessasi säästää enemmän.

Lopulliset ajatukset

Taloutesi seuranta voi auttaa sinua paikantamaan, mihin sijoitat suurimman osan taloudestasi ja karsimalla tarpeettomia kuluja. Oikea suunnitelma säästämistavoitteen saavuttamiseksi ja siitä pitäminen on välttämätöntä, kun säästät esimerkiksi yrityksen perustamista tai tulevaisuutta varten. Kulujenseurantasovellukset tai -ohjelmistot, kuten Google Sheets ja Microsoft Excel, voivat auttaa seuraamaan kulujasi ja kannustaa säästämään.

About Author /

Start typing and press Enter to search