Miten Poistaa Google Tili?

Google-tilin poistaminen on merkittävä toimenpide, sillä se poistaa pääsyn kaikkiin Google-palveluihin, kuten Gmailiin, Google Kuvat, YouTubeen, ja muihin palveluihin, joita olet käyttänyt kyseisellä tilillä.

Ennen tilin poistamista on tärkeää varmuuskopioida kaikki arvokas data, jota et halua menettää. Tässä artikkelissa käydään läpi, miten voit poistaa Google-tilisi tietokoneelta tai mobiililaitteen verkkoselaimesta.


Varmuuskopioi tietosi

1. Kirjaudu sisään Google-tilillesi

Avaa verkkoselain ja siirry osoitteeseen Google-tilin hallintasivu. Jos et ole vielä kirjautunut sisään, kirjaudu sisään Google-tilillesi.

2. Avaa ‘Data & privacy’ -osio

Valitse tilisi hallintapaneelista ‘Data & privacy’ tai suomeksi ‘Data ja yksityisyys’.

3. Etsi varmuuskopioinnin vaihtoehdot

Etsi kohta, jossa puhutaan datan varmuuskopioinnista ja valitse sopiva vaihtoehto datasi tallentamiseen. Seuraa ohjeita datan varmuuskopiointiin.


Poista Google-tilisi

1. Siirry ‘Data & privacy’ -osioon

Jos et ole vielä siellä, navigoi Google-tilisi ‘Data & privacy’ -osioon.

2. Valitse ‘Lisää vaihtoehtoja’

Etsi ‘Your data & privacy options’ tai suomeksi ‘Tietosi ja yksityisyysasetuksesi’ -osio ja klikkaa ‘Lisää vaihtoehtoja’.

3. Valitse tilin poistaminen

‘Lisää vaihtoehtoja’ -alueelta, valitse ‘Poista Google-tilisi’ tai ‘Delete your Google Account’.

4. Lue huolellisesti, mitä poistaminen tarkoittaa

Sinun täytyy ehkä kirjautua uudelleen nähdäksesi tämän sivun. Lue tarkkaan, mitä kaikkea tilisi poistaminen pitää sisällään, kuten montako sähköpostiviestiä poistetaan ja miten se vaikuttaa muihin palveluihin, kuten Google Kuvat ja YouTube.

5. Vahvista tilin poistaminen

Ruksaa molemmat ruudut sivun alalaidassa vahvistaaksesi, että ymmärrät poiston seuraukset ja että haluat jatkaa. Tämän jälkeen valitse ‘Poista tili’.

6. Viimeistele poisto

Näet vahvistussivun, jossa kerrotaan, että tilisi poistetaan pian. Jos kadut päätöstäsi, voit valita ‘Palauta tilisi’ kirjautuaksesi sisään ja peruttaaksesi poiston.

Näiden ohjeiden avulla voit poistaa Google-tilisi turvallisesti, samalla varmistaen, että tärkeät tietosi säilyvät tallessa ennen poistoprosessin aloittamista.

About Author /

Start typing and press Enter to search