Onnistuuko nykyteknologialla pelaaminen ilman pankkitunnuksia?

Viimeiset vuosikymmenet ovat olleet mielenkiintoisia. Ensin ihmeteltiin sitä, että laskuja ei tarvinnut enää mennä maksamaan fyysisesti pankkiin, kun saatiin käyttöön verkkopankkitunnukset. Tämän jälkeen tarjolle on tullut lukuisia erilaisia maksutapoja, joiden myötä ollaan alettu pohtimaan niitä vaihtoehtoja, joiden avulla myös pankkitunnuksien käyttöä halutaan hiljalleen vähentää.

Tämä pätee myös uhkapelisivustoilla, sillä yhä useammat näiden sivujen käyttäjät haluavat löytää itselleen niitä vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat pelaamisen täysin ilman pankkitunnuksia. Nykypäivänä se nimittäin on jo mahdollista.

Uhkapelisivustoilla pelaaminen ilman pankkitunnuksia on nykyteknologian ansiosta oikeastaan melkein samanlaista kuin pelaaminen pankkitunnuksilla. Ainoa ero on siinä, miten ensin talletus toteutetaan  ja sitten siinä, millä tavalla kotiutus takaisin pelaajalle oikein tapahtuu. Muita suuria eroavaisuuksia näissä ei oikeastaan ole havaittavissa.

Yleisesti ottaen jos kyseessä on uhkapelisivusto, joka mahdollistaa pelaamisen ilman pankkitunnuksia, mahdollistaa se tällöin useimmiten myös pelaamisen ilman tunnistautumista. Tällaisissa tapauksissa tietoturvariski on yleensä muita vaihtoehtoja matalampi.

Turvallisuus pelaamisessa ilman pankkitunnuksia

Monilla käyttäjillä piilee ehkä jopa hieman vanhanaikainen ajatus siitä, että pelaaminen ilman pankkitunnuksia olisi jotenkin turvatonta. Itse asiassa nykyteknologia on mahdollistanut sen, että pelaaminen ilman pankkitunnuksia on vähintään yhtä turvallista kuin pankkitunnusten kanssa pelaaminen.

Pankkitunnuksien lisäksi myös muun muassa Visa, Mastercard ja Skrill käyttävät turvallisuussyistä kaksivaiheista tunnistautumista, joka on määritetty EU:n maksupalveludirektiivin mukaan. Kaksivaiheinen tunnistautuminen lisää huomattavasti turvallisuutta rahansiirtoihin.

Osa maksutavoista jotka eivät sisällä pankkitunnusten käyttämistä ovat myös täysin anonyymejä. Tämä saattaa kuulostaa ehkä jopa hieman vaaralliselle, mutta fakta on se, että jos tällaisen siirron toteuttaa turvallisesti luotettavalla sivustolla, on tämä yksi parhaista vaihtoehdoista. Anonyymejä rahansiirtoja tukevat maksutavat nimittäin pienentävät huomattavasti tietoturvariskejä.

Voiko pelata ilman tiliä käyttämättä pankkitunnuksia?

Pelaaminen ilman rekisteröitymistä on yleistynyt verkossa viimeisten vuosien aikana todella paljon. Esimerkiksi vedonlyönti ilman rekisteröitymistä on mahdollista yhä useammalla vedonlyöntisivustolla tänä päivänä. Suomessa pelaaminen ilman tiliä vaatii oikeastaan aina verkkopankkitunnuksien käyttämistä. Toistaiseksi siis pelaaminen ilman tiliä ei onnistu Suomessa käyttämättä pankkitunnuksia.

Vain harvat maksutavat ylipäätään edes mahdollistavat pelaamisen ilman käyttäjätiliä. Suurin osa ilman tiliä toimivista uhkapelisivustoista mahdollistaa tämän joko Trustlyn tai Zimplerin kautta. Nämä molemmat vaihtoehdot kuitenkin vaativat pelaajaa käyttämään tässä yhteydessä verkkopankkitunnuksia. Zimpler ei niitä muuten aina vaadi, mutta jos kyseessä on pelaaminen ilman tiliä, on pankkitunnuksien käyttäminen välttämätöntä.

Millä maksutavoilla pelata ilman pankkitunnuksia

Pelaaminen uhkapelisivustoilla ilman pankkitunnuksia tarkoittaa tietenkin sitä, että käyttäjän tulee silloin toteuttaa rahansiirrot joillain muilla maksutavoilla. Tyypillisiä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi erilaiset nettilompakot, kuten Skrill tai Neteller. Näille tallettaminen onnistuu myös ilman pankkitunnuksia, mutta on pienen työn takana.

Pelaaminen ilman pankkitunnuksia onnistuu verkossa myös ikään kuin käteisen avulla. Käyttäjä voi ostaa itselleen Paysafecardin tai muun vastaavan maksutavan, jonka avulla hän pystyy toteuttamaan rahansiirrot. Tällaisen kortin voi ostaa esimerkiksi valituilta lähikioskeilta. Ne sisältävät koodin, jonka käyttäjä voi syöttää haluamalleen sivustolle, ja täten toteuttaa rahansiirron ikään kuin käteisellä verkkosivulle.

Kolmantena vaihtoehtona on valita maksutavaksi jokin kryptovaluutta. Näitä varten on mahdollista perustaa oma kryptolompakko verkkoon, jonka kautta on mahdollista toteuttaa rahansiirtoja. Tämä on varsinkin viimeisten vuosien aikana yleistynyt maksutapa erilaisilla uudemmilla uhkapelisivustoilla.

On myös olemassa erilaisia maksutapoja, joiden avulla käyttäjä voi tallettaa rahaa useille eri sivustoille puhelinlaskun avulla. Tällaisesta loistava esimerkki on Zimpler, joka voi yksittäisissä tapauksissa mahdollistaa pelaamisen myös laskulla, jonka hän maksaa vasta jälkikäteen. Kannattaa kuitenkin muistaa vastuullisuus rahapeleissä. Ne ovat vakavasti koukuttavia. Näissä asioissa Peluuri on loistava apu jokaiselle.

About Author /

Start typing and press Enter to search