Ota selvää, mitä uutta kryptovaluutoissa on vuonna 2023

Kryptovaluuttojen tulevaisuus on valoisa. Se käy ilmi kaikesta viime vuoden aikana tapahtuneesta uudesta kehityksestä ja kumppanuuksista. Mutta mitä tämä tarkoittaa krypton kannalta?

Mitä voimme odottaa näkevämme vuonna 2023? Ja miten nämä trendit vaikuttavat sijoituksiisi? Tässä viestissä tämä viesti käsittelee muutamia alueita, joilla todennäköisesti näemme suuria muutoksia seuraavien vuosien aikana:

5G-yhteys salaukselle

5G on uuden sukupolven langaton teknologia. Se mahdollistaa suuremmat nopeudet, pienemmän viiveen selatessasi sivustoja, kuten blackjack online, ja suuremman kapasiteetin kuin 4G. 5G:tä käytetään myös ihmisten, paikkojen ja asioiden yhdistämiseen – se toimii esimerkiksi esineiden Internetin (IoT) voimanlähteenä.

Älykkäiden kaupunkien tulevaisuus perustuu 5G-yhteyksiin, koska sen avulla voit yhdistää kaupunkisi infrastruktuurin IoT-laitteisiin ja -antureisiin reaaliajassa. Tämä tarkoittaa, että saat ilmoituksia liikennevirrasta tai sääolosuhteista lähes välittömästi; tämä voi pelastaa ihmishenkiä hälyttämällä hätäkeskuksen, kun sitä eniten tarvitaan!

Blockchain-verkko

Lohkoketjuverkko on hajautettu pääkirja. Se on turvallinen, läpinäkyvä ja pysyvä digitaalinen tapahtumarekisteri, jota voidaan käyttää osapuolten välisten tapahtumien kirjaamiseen tehokkaasti, todennettavalla ja pysyvällä tavalla.

Blockchain-tekniikka on ollut käytössä vuodesta 2008, mutta siitä on vasta äskettäin tullut suositumpi vaihtoehtoinen tapa tallentaa verkkotapahtumia.

Reaaliaikaiset viestintäalustat

Yksi kryptovaluutan jännittävimmistä ominaisuuksista on, että sitä voidaan käyttää viestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Tulevaisuudessa käytät todennäköisesti kryptovaluuttaasi viestien lähettämiseen muille reaaliajassa. Tämä tarkoittaa, että voit lähettää jollekulle ilmoituksen ilman, että sinun tarvitsee odottaa häntä tai edes tietää missä he ovat koko ajan.

Tämä ominaisuus on jo otettu käyttöön joissakin kryptovaluutoissa, kuten Bitcoin Cash ja Litecoin Cash (ja monissa muissa). Jotkut yritykset työskentelevät kuitenkin kehittyneempien viestinvälitysalustojen parissa, joiden avulla käyttäjät voivat kommunikoida toistensa kanssa henkilökohtaisessa mittakaavassa – vaikka he eivät olisikaan verkossa!

Turvatunnukset ja STO:t

Turvatunnukset ja STO:t ovat tapa kerätä varoja projekteihin. Ne eivät ole arvopapereita, eikä niitä tarvitse rekisteröidä SEC:ssä, mikä tarkoittaa, että niitä voivat käyttää yritykset, jotka haluavat hankkia pääomaa ilman kallista ja aikaa vievää prosessia.

Suojaustunnuksiin ei liity ICO:ihin tai perinteiseen joukkorahoitukseen liittyviä riskejä, kuten petoksia tai varkauksia. Ja toisin kuin perinteiset osakeannit, sijoittajat menettävät sijoituksensa vain, jos he saavat osakkeensa takaisin sen jälkeen, kun kaikki tokenit on myyty (niin kauan kuin niitä ei ole muunnettu fiat-valuutaksi).

Koska suojaustunnukset ovat samanlaisia, mutta eroavat muista kryptovaluutoista, kuten Bitcoinista tai Ethereumista (tai jopa fiat-valuutoista), on edelleen epäselvyyttä siitä, mikä on STO-kelpoista – mutta se todennäköisesti poistuu pian!

About Author /

Start typing and press Enter to search