Pilviturvallisuuden Yritys Orca Kerää 550 Miljoonaa Dollaria Pidennetyllä Sarjan C Kierroksella

Pilviturvallisuuden yritys Orca Security on ilmoittanut keränneensä 550 miljoonaa dollaria pidennetyllä sarjan C rahoituskierroksella. Yrityksen kokonaisarvo on nyt 1,8 miljardia dollaria.

Orca ilmoitti maaliskuussa keränneensä 210 miljoonaa dollaria sarjan C rahoituskierroksella, mikä nosti yrityksen arvon 1,2 miljardiin dollariin.

Pidennettyä kierrosta johti Temasek, joka on Singaporen valtion omistama sijoitusyhtiö, sekä strategiset investoinnit yrityksiltä SAIC ja Splunk Ventures.

Orca sanoi, että he hyötyvät Temasekin investointiportfoliosta ja kansainvälisestä verkostosta, jonka kautta voidaan laajentaa Aasian alueelle. Lisäksi yritys haluaa jatkaa jalanjälkensä ja asiakaskuntansa laajentamista Britanniassa sekä Euroopassa ja Afrikassa. Uusi fyysinen toimisto on avattu Lontooseen, jossa yritykseltä löytyy myös R&D-keskus.

Yritys on kehittänyt pilviturvallisuusalustan, joka on suunniteltu auttamaan organisaatioita tunnistamaan turvallisuuden ja noudattamisen ongelmia. Sen työntekijätön SideScanning-teknologia lukee pilvirakenteen metadataa ja työn suoritusajan lohkomuistia yrittäen tunnistaa potentiaalisia heikkouksia, virheitä, haittaohjelmia, salasanoihin liittyviä ongelmia, lateraaliselle liikkeelle alttiita heikkouksia ja ei suojattuja henkilötietoja. 

”Tämä viimeisin rahoituskierros on todiste Orcan valtavan innovatiivisesta teknologiasta yhdistettynä mahtavaan uusien asiakkaiden hankinta määrään. Yrityksille tämä johtuu helppokäyttöisyydestä ja joustavuudesta eikä vain tuotantoon siirryttäessä pitämällä jatkuvasti kaikki pilviomaisuus turvassa vaan myös antamalla yrityksille elintärkeän kontekstin, jota tarvitaan ’hälytysväsymyksen’ lieventämiseksi,”

sanoi Orca Securityn EMEA-alueen myyntipäällikkö Andrew Bartlam.

”Olen ollut osa neljää ensimmäistä julkista tarjousta aikaisemmin ja Orcan kasvu sekä mukautuminen ovat nopeimpia mitä olen nähnyt. Viimeaikaiset voitot EMEA-alueella sisältävät suuria yrityksiä eri aloilla, kuten terveydenhuolto, FMCG, Finserv, Telco, Media ja muut. Orca avaa pian Lontoon toimiston parantaakseen tukea asiakkaille Euroopassa ja Afrikassa ja toimiakseen sekä kaupallisena keskuksena että kehityskeskuksena alueella,” Bartlam lisäsi. 

About Author /

Start typing and press Enter to search