Adaptive Shield Kerää 30 Miljoonaa Dollaria SaaS-turvallisuushallintaan

SaaS-sovellusten (software-as-a-service) turvallisuuteen erikoistuva israelilainen kyberturvallisuuden startup Adaptive Shield ilmoitti sulkevansa sarjan A rahoituskierroksen 30 miljoonalla dollarilla. Tavoitteena on laajentaa yrityksen toimintaa ympäri maailmaa.

Viimeisintä investointia johti Insight Partners yhdessä Okta Venturesin ja edellisen johtavan investoijan Vertex Venturesin kanssa. 

Adaptive Shield on entisen Proofpoint-pilvipalveluasiantuntijan Maor Binin keksintö. Yritys tuli päivänvaloon vuosi sitten teknologialla, joka automatisoi ympäri yritysten verkkoja levittäytyneiden SaaS-sovellusten turvallisuuden. 

Israelilainen Tel Avivissa sijaitseva startup myy teknologiaa, joka automatisoi SaaS-sovellusten hallinnan löytämällä virheelliset kokoonpanot sekä muut perusvirheen, jotka altistavat organisaation suurille datavuodoille.

SecurityWeekin haastattelussa Adaptive Shieldin toimitusjohtaja Maor Bin sanoi, että yritys on yrittänyt kerätä huomiota suurilta yrityksiltä, jotka tyypillisesti käyttävät useita SaaS-sovelluksia.

”Meillä menee todella hyvin keskimäärin 80 SaaS-sovellusta käyttävän Fortune 500:n kanssa. Ylitämme tavoitteita ja näemme valtavaa kasvua.”

Bin sanoi, että CISO:t etsivät epätoivoisesti luotettavia työkaluja jatkuvaan SaaS-sovellusten, kuten Salesforce, Office 365, GitHub, Slack ja Zoom, seurantaan virheiden löytämiseksi, koska hakkerit voivat hyödyntää näitä.

”Se että odottaa turvallisuustiimin pysyvän SaaS-turvallisuuden tasalla ilman kunnollista SSPM-ratkaisua, on kuin odottaisi henkivartijan suojelevan näkymättömältä henkilöltä,” Bin sanoi.

Hänen mukaansa SaaS-turvallisuushygienian syventävä näkyvyys ja jatkuva huolto ovat välttämätön osa kansainvälisiä turvallisuusohjelmia.

Bin sanoi Adaptive Shieldin päätuotteen SSPM Suiten tukevan yli 50 SaaS-sovellusta ja suunnitelmana on kolminkertaistaa määrä ensivuoden aikana.

Hän sanoi, että yrityksen teknologia on suunniteltua SaaS-sovelluksena, joka integroi SaaS-sovelluksia. Se on etu, joka tarkoittaa tuotteen asennuksen ja käyttöönoton kestävän vain minuutteja suurissa yrityksissä.

Kun teknologia on käytössä, se tarjoaa näkyvyyttä ja jatkuvaa seurantaa organisaation koko SaaS-ekosysteemiin, lähettää yksityiskohtaisia hälytyksiä he ensimmäisen turvallisuusvirheen merkin ilmetessä ja proaktiivisesti korjaa näitä virheitä kaikille globaaleille asetuksille ja käyttäjäoikeuksille. 

About Author /

Start typing and press Enter to search