Trustly Nimittää Johan Tjärnbergin Konsernin Toimitusjohtajaksi

Trustlyn hallitus on vahvistanut, että Oscar Berglund on päättänyt lopettaa toimikautensa maailmanlaajuisen verkkomaksuja ja pankkiratkaisuja tarjoavan yrityksen toimitusjohtajana.

Trustly ilmoitti Berglundin luopuvan toimitusjohtajan tehtävistä ja siirtyvän liiketoimintajohtajaksi (CBO) vastaamaan konsernin maailmanlaajuisesta kaupallisesta strategiasta.

Trustlyn hallitus on nimittänyt Johan Tjärnbergin konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi 17. tammikuuta 2022 alkaen. Tjärnberg toimii tällä hetkellä Trustlyn hallituksen puheenjohtajana. Trustlyn hallituksen jäsen ja Nordic Capital Advisorsin kumppani Fredrik Näslund vastaa jatkossa hallituksen puheenjohtajan tehtävistä.

Kuluneen vuoden aikana Trustly on kasvanut merkittävästi konsernina niin Euroopassa kuin Pohjois-Amerikassakin. Pohjois-Amerikan osuus konsernin kokonaisliikevaihdosta on nyt lähes puolet verrattuna vuoden takaiseen viidennekseen. Trustlyn kasvaessa yhä suuremmaksi, globaalimmaksi ja monimutkaisemmaksi yritykseksi, Oscar Berglund katsoo, että konsernin on aika siirtyä uuden toimitusjohtajan käsiin.

Johan Tjärnberg on ihanteellinen valinta toimitusjohtajan paikalle. Tjärnbergiltä löytyy arvokasta kokemusta maailmanlaajuisten maksuliiketoimintojen skaalauksesta, mutta myös vankkaa tietämystä maksualan innovaatioista.

Trustlyn hallituksen jäsen ja Nordic Capital Advisorsin kumppani Fredrik Näslund toteaa:

“Hallitus on iloinen, että Johan Tjärnberg on ottanut vastaan toimitusjohtajan tehtävän. Hallitus haluaa kiittää Oscar Berglundia omistautumisesta ja merkittävästä panoksesta, joka on kantanut Trustlya konsernin perustamisesta lähtien yli kymmenen vuotta sitten. Jatkossa Oscar pysyy sitoutuneena osakkeenomistajana ja työskentelee tiiviisti Johanin kanssa uudessa liiketoimintajohtajan roolissaan.”

Johan Tjärnberg, Trustlyn äskettäin nimittämä toimitusjohtaja, sanoo:

“Olen motivoitunut ja sitoutunut ottamaan vastaan roolin Trustlyn toimitusjohtajana. Trustlylla on erinomaiset mahdollisuudet tehdä digitaalisista maksuista saumattomia kaikille yhdistämällä kuluttajat ja kauppiaat pankkitilin kautta. Odotan innolla pääseväni osaksi tiimiä, joka jatkaa Trustlyn maailmanlaajuista laajentumista tulevaisuudessa.”

Oscar Berglund sanoo:

“Olen toiminut Trustlyn toimitusjohtajana yli viisi vuotta ja työskennellyt upean Trustly-tiimin kanssa. Tulevaisuudessa konsernimme toiminta tulee kasvamaan niin kooltaan kuin monimutkaisuudeltakin. Olen työskennellyt Johanin kanssa kaksi vuotta, enkä voisi kuvitella sopivampaa ehdokasta toimitusjohtajan tehtävään konsernin tulevaa kehitysvaihetta ajatellen. Odotan innolla pääseväni työskentelemään hänen ja muun tiimin kanssa uudessa tehtävässäni liiketoimintajohtajana. Jatkossa voin keskittää energiani Trustlyn vaikuttaviin projekteihin ja vuorovaikutukseen osakkaiden kanssa.”

About Author /

Start typing and press Enter to search