Lämmitysputkiremontti

Uudet patterit 50% energiatehokkaampia kuin vanhat. Iän myötä myös vesiputkien vuotoriskit kasvavat. Lämmitysputkien ja pattereiden uusiminen maksaa vähemmän kuin vesivahinkojen korjaaminen. Useimmin putkirikkoja tapahtuu 1960-80 luvun taloissa, koska putkien suunniteltu kestoikä on 25 vuotta. Lämmityksen saneeraus parantaa huomattavasti talon energiataloutta.

Mitä etua on lämmitysputkien remontoinnista?

Myös lämmitysputkille on määritelty tekninen maksimi käyttöikä. Yli 25 vuotta vanhoissa lämmitysputkissa piilee vuotoriski. Usein vanhat putket ovat myös ajanmyötä tukkiutuneet, jolloin lämmitysjärjestelmä ei toimi oikein. Tämä aiheuttaa epätasaisia lämpötiloja ja energiatehottomuutta.

Remontoitu lämmitysputkisto toimii paremmalla hyötysuhteella, säästää energiaa ja rahaa sekä takaa tasaisemman huonelämpötilan.

Millainen vaikutus energiankulutukseen on pattereiden vaihdolla?

Iän myötä patteristoon kertyy sakkaa ja veden kierto pattereissa heikkenee. Tällöin pattereiden lämmönluovutus heikkenee ja syntyy vedontunnetta. Pattereiden kehitys on myös mennyt eteenpäin vuosikymmenten aikana ja nykyiset patterit toimivat huomattavasti vanhoja pattereita paremmalla hyötysuhteella. Parempi hyötysuhde vaikuttaa suoraan myös tarvittavaan lämmitysenergian määrään.

Kauanko lämmitysputkiremontti kestää?

Lämmitysputkiston ja pattereiden remontointi kestää rakenteista ja remontin laajuudesta riippuen 2-5 päivää.

Toteutamme remontin siten, että kodissa voidaan asua koko remontin ajan.

Voiko remontista saada kotitalousvähennystä?

Sinulla on oikeus kotitalousvähennykseen, kun teemme sinulle remontin kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi. Voit saada kotitalousvähennyksen myös omien tai puolisosi vanhempien ja isovanhempien kotona tehtäviin remontteihin, jos osallistut sen kustannuksiin.

Myös avopuoliso voi saada kotitalousvähennyksen, vaikka hänellä ei olisi omistusoikeutta asuntoon. Lisätietoa voit kysyä asiantuntijaltamme.
Tarkan kotitalousvähennyksen määrän laskemme tarjouksen yhteydessä.

Millainen takuu lämmitysputkiremontilla on?

Annamme työllemme kahden vuoden takuun. Koska olemme valtuutettu asennusliike, asennetuilla laitteilla ja materiaaleilla on myös valmistajien tuotekohtaiset takuut.

Sopimukseen kirjaamme aina tarkat takuuajat ja sisällöt.

Paljonko lämmitysputkiremontti maksaa?

Olosuhteista, rakenteista ja laajuudesta riippuen putkiremontin hinta vaihtelee. Kohdekohtaisen hinnan laskemme paikanpäällä ilmaisen kartoituksen yhteydessä. Voit saada kotitalousvähennystä 50 % asennustyön hinnasta.

Pitääkö lämmitysputkiremontti maksaa kerralla?

Tarjoamme kaikkiin remontteihin maksuvaihtoehdoksi rahoituksen, jonka maksu voidaan jakaa jopa 84 kuukauden maksueriin. Rahoituksen voi maksaa joustavasti myös nopeammin. Kuukausierän suuruus on 50 eurosta ylöspäin remontin kokonaishinnasta riippuen.

 

About Author /

Start typing and press Enter to search