Ei Osoitetta, ei Ongelmaa: Amazon Antaa Prime-jäsenten Lähettää Lahjoja Viesteillä tai Sähköpostilla Sovelluksen Kautta

Amazon tekee lahjojen lähettämisestä ystäville ja perheelle helpompaa Prime-jäsenille. Lähettäminen onnistuu, vaikka vastaanottajan osoitetta ei tiedettäisi. 

Yritys ilmoitti uudesta ominaisuudesta sen ostossovellukseen maanantaina. Ominaisuus antaa Prime-käyttäjien lähettää lahjoja muille Amazon-tilin omistajille henkilön puhelinnumeron tai sähköpostin kautta. Vastaanottajalla ei tarvitse olla Prime-jäsenyyttä.

Ominaisuus tulee käyttöön vain Amazonin mobiilisovelluksessa. Ostaja lisää tavaran ostoskoriin ja valitsee sitten ”lisää lahjakuitti palauttamisen helpottamiseksi” ennen ostamista. Toimitusosoitteen tilalle Prime-jäsenet voivat nyt valita vaihtoehdon ”anna vastaanottajan antaa osoite”.

Kun puhelinnumero tai sähköposti on lisätty ja tilaus vahvistettu, saajalle lähetetään lahjailmoitus tekstiviestillä tai sähköpostitse. Klikkaamalla lahjailmoitusta vastaanottaja voi avata lahjan ja nähdä mitä sen sisällä on.

Tämän jälkeen vastaanottaja voi hyväksyä lahjan ja antaa toimitusosoitteen tai vaihtaa lahjan Amazon-lahjakorttiin. Lahjanantajalle ei kerrota, kumman vaihtoehdon saaja valitsi. 

About Author /

Start typing and press Enter to search