Ilmalämpöpumppu Luo Ihanan Luonnollista Lämpöä Talvella ja Viileyttä Kesän Helteisiin

Ilmalämpöpumppu asennettuna ympäri suomen laadukkaasti ja helposti, 100 % suomalaisilla asentajillamme.

Myymme ja toimitamme käyttövalmiita ilmalämpöpumppuja suomalaisten asuntoihin ja toimitiloihin, Avaimet käteen-toimituksella. Saat meiltä yhdellä selkeällä ostosopimuksella, laadukkaat ja testeissä parhaiten pärjänneet, Mitsubishin ilmalämpöpumput asennettuna – samaan rahaan saat käyttöopastuksen.

Lämmitä kotiasi ilmalämpöpumpun ympäristöystävällisellä ja luonnollisella energialla kylminä vuoden aikoina. Säästä lämmityskuluissa ja nauti miellyttävän automaation tuottamasta tasaisesta asumislämmöstä. Sama japanilainen viimeistelty teknologia tuottaa kesällä tarvittavan asunnon viilennyksen ja takaa terveellisen asumismukavuuden ja kunnon palauttavat yöunet kesähelteilläkin.

Hanki ilmalämpöpumppu –
Luonnollisen tasainen lämpö takaa viihtyisän kodin

Suomen vaativissa olosuhteissa asunnon lämpötila kulkee usein samaa rataa vuodenaikojen mukaan vaihtuvan ulkolämpötilan kanssa. Talvella on kylmä ja ikkunoissa huurretta ja vedon tunnetta jaloissa. Kesän helteillä asunto on liian kuuma ja uni ei tule yöllä. Asumismukavuuden ja hyvinvoinnin kannalta olisi tärkeää, että talossa olisi optimaalinen lämpötila eri vuodenaikoina.

Lämpöä tarvitaan tasaisesti asunnon eri huoneissa. Asunnon lämpö voidaan tuottaa eri tekniikoilla omalla kiinteistöllä tai lämmitysenergia voidaan ostaa talon ulkopuolelta esimerkiksi kaukolämpöyhtiöltä tai sähkölämmitystaloissa sähkölaitokselta. Lämmönjako voi tapahtua vesikiertoisen lattialämmityksen avulla tai pattereilla. Talossa voi olla lisäksi takka tai leivinuuni, joka tuottaa kodikasta lämpöä.

Sopivan sisälämpötilan säätäminen voi olla vaikeaa. Huoneiden lämpötilat vaihtelevat liikaa. Talven kovimmilla pakkasilla ja ulkolämpötilojen vaihtuessa nopeasti talon lattia- tai patterilämmitys ei ehdi useinkaan vastata välittömään lämmöntarpeeseen. Ilmalämpöpumppu on helppo käyttää – sen avulla sisälämpötilan saa pysymään tasaisena eri vuodenaikoina ja sen ilmavirtaus jakaa lämmön eri huoneisiin.

Ilmalämpöpumpun viilennys lisää Hyvinvointia ja estää Lämpöuupumusta kesähelteillä

Kesä on työssä ja koulussa käyvillä ihmisillä loma-aikaa. Kesällä palaudutaan työkauden kuormasta sekä rentoudutaan ja ladataan akkuja tulevalle vuodelle. Kesän kovimmat helteet ajoittuvat usein heinä- ja elokuulla. Toiset nauttivat kesähelteistä ja auringosta rannoilla ja toiset terassilla yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Vaikka päiväaikana auringosta voi nauttia, yöllä olisi hyvä saada nukkua ja palautua kokonaisvaltaisesti.

Asunnon korkean lämpötilan vuoksi yöllä nukkuminen voi olla lähes mahdotonta, uni katkeaa, eikä optimaalista palautumista tapahdu. Helteet voivat riepotella myös lapsia, pitkäaikaissairaita ja ikääntyneitä. Pitkittynyt kuumuus voi aiheuttaa jopa hengenvaarallisen lämpöhalvauksen. Lievempiä oireita voivat olla pyörtyminen, huimaus, ihottumat, lihaskrampit ja jalkojen turvotus.

Oman kodin ja läheisten hyvinvoinnista voi kantaa vastuun huolehtimalla asunnon tasaisesta lämpötilasta. Talotekniikka on usein teknistä ja vaikea käyttää. Moni kokee kuitenkin kodin sisälämpötilan säätämisen helpoksi ilmalämpöpumpun selkeällä pikasäätimellä. Hyvän perehdytyksen ja käyttöopastuksen vuoksi sopivan lämpötilan säätäminen on helppoa ja nopeaa.

Valjasta ilmalämpöpumppu – Lämmityskustannuksissa voi säästää ympäristöä ja euroja

Kotitalouksien suurin kuluerä on asuminen. Asumisen energiakustannuksista suurimman osan muodostaa asuntojen lämmitys. Ei ole yhdentekevää paljonko omakotitalon lämmityskustannukset maksavat. Sähkölämmittäjän lämmityslasku on sähkön siirtohintojen kasvaessa ennemmin kasvanut kuin laskenut. Lämmityskulujen määrä olisi hyvä olla kohtuullinen ja siedettävä.

Ilmastonmuutos vaikuttaa kaikkialla maailmassa hyvin eri tavoin ihmisten elämään. Myös suomalaiset miettivät keinoja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Monet suunnittelevat konkreettisia tekoja oman hiilijalanjäljen pienentämiseksi. Ympäristötietoisuus on lisännyt huolta myös siitä, onko oman asunnon nykyinen lämmöntuotto puhdasta ja ympäristölle ystävällistä.

Omasta ja tulevien sukupolvien elinympäristöstä voi ottaa vastuuta jo tänään, huolehtimalla kodin lämmittämisestä ympäristöystävällisellä tavalla. Ilmalämpöpumpun omistaja tietää 100 prosenttisesti, että oman kodin lämmitysenergia on tuotettu ekologisesti ympäristöä säästäen. Taloustaitoinen kuluttaja haluaa saada lämmityskuluihin sijoitetuille euroille vastinetta ja kunnon tuottoa.

Lämmitä kotisi ilmalämpöpumpulla

Haluatko kotiisi lämpöä ilmalämpöpumpulla?

Varmista kotisi optimaalinen sisälämpö ja anna sen levitä miellyttävän tasaisesti koko asuntoon.

Lämmitä kotiasi ilmalämpöpumpun ympäristöystävällisellä ja luonnollisella energialla kylminä vuoden aikoina. Ilmalämpöpumpulla voit vastata asunnon nopeaankin lisälämmöntarpeeseen.

Ilmalämpöpumppujen hintojen lasku ja teknologinen kehitys energian tuotossa ovat tehneet ilmalämpöpumpuista potentiaalisen vaihtoehdon asunnon lämmityskulujen pienentämiseen.

VESNOM käyttövalmiin ilmalämpöpumpun hyötyjä LÄMMITTÄJÄLLE:

 1. Toimii optimaalisesti Suomen vaativissa olosuhteissa.
 2. Tehokas kodin lämmöntuotanto vähentää energialaskua.
 3. Jakaa lämmön tasaisesti ja nopeasti koko asuntoon.
 4. Käyttöopastus takaa helpon käytön ja asumismukavuuden.
Me Vesnomilla tarjoamme asiakkaille kilpailukykyiseen hintaan markkinoiden parhaat lämpöpumput! Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja hyödynnä kampanjaedut!

Viilennä asuntosi ilmalämpöpumpulla kesähelteillä

Haluatko nauttia kesästä ja auringosta, asumismukavuudesta tinkimättä?

Kanna vastuu omasta ja läheisten hyvinvoinnista ja varmista asunnon viihtyisä sisälämpötila.

Viilennä helteillä asuntosi tai toimitilasi ilmalämpöpumpun miellyttävällä viilennysominaisuudella. Mitsubishin japanilainen viimeistelty teknologia luo asuntoosi optimaalisen lämpötilan nopeasti ja energiatehokkaasti.

Ilmalämpöpumppu takaa terveellisen asumismukavuuden myös pitkillä hellejaksoilla. Oikean sisälämpötilan säätäminen on tehty helpoksi ilmalämpöpumpun selkeällä kaukosäätimellä. Itselle parhaassa lämpötilassa nukut kunnon yöunet ja varmistat näin kokonaisvaltaisen palautumisen päivän rasituksista.

VESNOM käyttövalmiin ilmalämpöpumpun hyötyjä VIILENTÄJÄLLE:

 1. Helpottava asunnon viilennys kesän kuumuuden aikaan.
 2. Lämpöuupumuksen sijaan rentouttavat ja palauttavat yöunet.
 3. Helppokäyttöisellä pikasäätimellä asunto nopeasti viileäksi.
 4. Turvallista hyvinvointia helposti itselle ja läheisille.

Me Vesnomilla tarjoamme asiakkaille ilmalämpöpumput kilpailukykyiseen hintaan markkinoiden parhailla viilennysominaisuuksilla! Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja varmista huoleton kesä!​

Säästä ilmalämpöpumpulla lämmityskustannuksia ja luontoa

Haluatko vähentää lämmityskustannusten määrää ja investoinnille vakaan ja varman tuoton? Haluatko tehdä konkreettisia ympäristötekoja ja tuottaa itse puhdasta lämmitysenergiaa?

Ota lämmityksen kustannukset hallintaan omalla ympäristöystävällisellä ilmalämpöpumpulla.

Tee konkreettinen ilmastoteko ja hillitse ilmastonmuutosta. Investoi laadukkaaseen Mitsubishin ilmalämpöpumppuun ja lämmitä asuntosi 100 prosenttisen ekologisesti ympäristöä säästäen.

Laadukas ja pitkäikäinen ilmalämpöpumppu viilentää ja lämmittää asuntoasi kymmeniä vuosia. Saat lämmittäessä vuosittain jopa 10-20 prosentin tuoton investoinnillesi. Säästät lämmityskuluissa ja nautit miellyttävän automaation tuottamasta tasaisesta asumislämmöstä eri vuodenaikoina.

VESNOM käyttövalmiin ilmalämpöpumpun hyötyjä SÄÄSTÄJÄLLE:

 1. Lämmityskustannukset pienemmäksi ja tuottavammaksi.
 2. Ilmalämpöpumpun asennus oikeuttaa kotitalousvähennykseen.
 3. Lämmityksen ympäristövaikutukset pienemmäksi.
 4. Kodin lämmitysenergian tuotto ekologisesti ympäristöä säästäen.

Me Vesnomilla kannamme vastuumme ja myymme ilmalämpöpumput kilpailukykyiseen hintaan markkinoiden parhailla säästöominaisuuksilla! Ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Ilmalämpöpumpuista usein kysyttyjä kysymyksiä:

Miten saan ilmalämpöpumpun käyttööni?

1. Ota yhteyttä meihin
Soitamme sinulle ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva ilmalämpöpumppu!

2. Tulemme tarvittaessa kartoituskäynnille kotiisi
Tulemme tarvittaessa tarkentamaan ilmalämpöpumpun tyylin ja sijainnin paikan päälle, ja kun olemme päätyneet yhdessä sopivaan vaihtoehtoon, sovimme asennuspäivästä.

3. Asennus hoituu päivässä
Asennuksen tekevät asiantuntevat asentajamme, jotka tuntevat sekä ilmalämpöpumput että niiden asennuksen pitkällä kokemuksella.

4. Autamme sinut alkuun ilmalämpöpumpun käytössä
Saat ilmalämpöpumpun heti käyttöösi. Tuotat miellyttävää lämpöä talvella ja viilennystä kesäisin ja vähennät lämmityskustannusten määrää!

Kuuluuko asennus Vesnomin ilmalämpöpumpun toimitukseen?

Kyllä. Asennuksen lisäksi annamme ilmalämpöpumpullenne käyttöopastuksen.

Mitä Vesnomin ilmalämpöpumpputoimitukseen kuuluu?

Ilmalämpöpumpulla tarkoitamme aina kokonaistoimitusta, johon Vesnomilla kuuluvat:

 • sisäyksikkö asennettuna käyttövalmiiksi
 • ulkoyksikkö asennettuna käyttövalmiiksi
 • ulkoyksiön seinäkiinnikkeet tai jalustin
 • sisä- ja ulkoyksikön väliset lvis-asennukset tarvikkeineen
 • lisäksi tarjoamme myös saattokaapelia asiakkaan asentaman kondenssipoistoputken sulana pitämiseksi eri vuodenaikoina
 • helppokäyttöinen selkeä kaukosäädin, pikasäätöominaisuuksilla
 • käyttöönotto
 • käyttöopastus

Kuinka kauan ilmalämpöpumppu kestää?

Vesnomin myymät Mitsubishin ilmalämpöpumput on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä. Lämmittäessä vuotuinen tuotto on jopa 10–20 prosenttia investoinnista. Myös päivitysten ja varaosien saatavuus on turvattu koko ilmalämpöpumpun elinkaaren ajan.

Voinko saada ilmalämpöpumpun asennuksesta kotitalousvähennystä?

Sinulla on oikeus kotitalousvähennykseen, kun teemme sinulle ilmalämpöpumpun asennuksen kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi.

Voit saada kotitalousvähennyksen myös omien tai puolisosi vanhempien ja isovanhempien kotona tehtäviin asennuksiin, jos osallistut sen kustannuksiin.
Myös avopuoliso voi saada kotitalousvähennyksen, vaikka hänellä ei olisi omistusoikeutta asuntoon.

Lisätietoa voit kysyä asiantuntijaltamme.

Tarkan kotitalousvähennyksen määrän laskemme tarjouksen yhteydessä.

Voinko maksaa ilmalämpöpumpun erissä?

Tarjoamme kaikkiin tekemiimme ilmalämpöpumppukauppoihin maksuvaihtoehdoksi rahoituksen, jonka maksu voidaan jakaa jopa 84 kuukauden maksueriin. Rahoituksen voi maksaa joustavasti myös nopeammin. Kuukausierän suuruus on 50 eurosta ylöspäin remontin kokonaishinnasta riippuen.

About Author /

Start typing and press Enter to search