Microsoft Päivittää Windows 10:n Alkuperäisen Systeemin Kysymään Käyttäjiltä, Haluavatko he Päivittää Windows 11 -järjestelmään

Windows 11 on virallisesti saatavilla. Sen lisäksi, että käyttäjät voivat asentaa uuden käyttöjärjestelmän sopiville jo omistamilleen tietokoneille, vaikuttaa tämä uusiin tietokoneisiin. Tästä lähtien uusissa laitteissa tulisi olla versio 11 valmiiksi asennettuna, mutta siirtymäaikana se ei välttämättä ole vielä mahdollista.

Microsoft julkaisi uuden päivityksen helpottamaan prosessia tietokoneille, joihin asennettiin Windows 10 tehtaalla. Alkukäynnistyksen aikana tietokone kysyy sinulta, haluatko asentaa Windows 11 -käyttöjärjestelmän. Eli sinun ei tarvitse nähdä erikseen vaivaa sen asentamiseksi.

Kuinka tämä toimii, jos tietokone tulee vanhalla ohjelmistolla?

Asennusprosessin aikana koneeseen ladataan ja asennetaan viimeisin päivitys – myös tämä uusin päivitys – eli toiminnon pitäisi toimia kaikilla tietokoneilla, joissa on Windows 10 versio 2004, 20H2, 21H1 tai 21H2. Prosessi vaatii tietenkin internetyhteyden ja tietokoneen tulee täyttää Windows 11:n vaatimukset (uudehko CPU, TPM 2.0, ym.)

About Author /

Start typing and press Enter to search