Parhaat tulossa olevat videopelit vuonna 2022

Tähän mennessä vuosi 2022 on tarjonnut jo lukuisia laadukkaita ja ennen kaikkea viihdyttäviä uusia videopelejä, mutta ihan kaikkea ei olla vielä nähty.

Vuotta on vielä hyvin jäljellä ja loppuvuosi pitääkin sisällään toinen toistaan upeampia julkaisuja, joiden saapumista kannattaa ehdottomasti odottaa.

Mitä nämä pelit sitten oikein ovat? Tällä kertaa esittelyssä eivät ole uudet kolikkopelit, joihin kasinoiden tarjoamat talletusbonukset voi hyödyntää, vaan nyt keskitytään klassisiin videopeleihin, joita pääsee pelaamaan esimerkiksi seuraavilla konsoleilla:

  • PS5
  • PC
  • Nintendo Switch
  • Xbox Series X

Ota kalenterisi esille ja ole valms merkkaamaan ylös uusimpien huippupelien julkaisuajat!

Top 4 parhaat tulossa olevat pelit 2022

Ghostbusters: Spirits Unleashed – 18.10.2022

Sama tiimi, joka loi Friday the 13th: The Game -pelin, tuo nyt markkinoille Ghosbusters: Spirits Unleashedin.

Kyseessä on epäsymmetrinen moninpeli, jossa neljä pelaajaa muodostavat Ghostbusters-ryhmän, ja yksi muu pelaaja toimii monina eri haamuina.

Haamuja tulee yrittää napata ja vangita erilaisista paikoista, kuten hotelleista sekä kirjastoista, kun taas haamupelaajan tulee tehdä kaikki mahdollinen tämän estämiseksi, jotta hän voi paeta.

High Life – 13.12.2022

High Life on uusi koominen seikkailu Rick and Mortyn kehittäjältä Justin Roilandilta. Pelaaja ottaa lukiosta valmistuneen henkilön roolin, jolla ei juurikaan ole elämässään paljon meneillään.

Pian hän kuitenkin huomaa olevansa intergalaktinen palkkionmetsästäjä, joka pyrkii tuhoamaan maan päälle ihmisiä uutena huumeenaan käyttävän alienkartellin.

Apunaan pelaajalla on esimerkiksi puhuvia ja värikkäitä aseita, eli pelissä on tarjolla hyvin erikoinen, rento ja leikkimielinen seikkailu.

Call of Duty: Modern Warfare 2 – 28.10.2022

Call of Duty: Modern Warfare 2 on virallisesti tulossa Infinity Wardin kehittämänä ja siinä tullaan näkemään Task Force 141:n paluu.

Se tulee olemaan jatkoa tarinalle, joka päättyi siihen, kun Captain Price istui CIA:n Kate Laswellin kanssa alas keskustelemaan kenraali Shepherdistä ja Victor Zakhaevista.

Pokemon Scarlet and Violet – 18.11.2022

Erilaisia Pokémon-pelejä on saatu markkinoille vuosien saatossa vaikka millä mitalla, mutta niiden suosio ei näytä hiipuvan. Päinvastoin, esimerkiksi älypuhelimillekin kehitetty Pokémon Go nousi todella suureen suosioon vuonna 2016, ja se on sitä edelleen.

Tällä kertaa pelaajille on luvassa Välimeren kaupunkeihin sijoittuva avoimen maailman seikkailu, josta ei juurikaan löydy rajoja. Pelaaja voi siis tutkia kaikenlaista ihan vapaasti ja hyvällä tuurilla napata hieman pokémoneja.

Se tuo mukanaan myös Gen 9 Pokedexin.

Tämä peli on pelattavissa Nintendo Switchillä, mutta halukkaat voivat edelleen jatkaa Pokémon Go:n pelaamista. Hyvät puitteet sen pelaamiseen on ainakin laitteiden puolesta tarjolla, sillä uusi Applen puhelin – iPhone 14 – tulee tarjoamaan jopa 2TB QLC-muistin. Tehoa ja tilaa siis riittää!

About Author /

Start typing and press Enter to search