Piileekö Kodissasi Tihkuva Riski?

Iän myötä vesiputkien vuotoriskit kasvavat, ennakoiva korjaaminen poistaa riskit ja vähentää kustannuksia. Putkiremontin tekeminen maksaa vähemmän kuin kosteusvaurioiden korjaaminen. Useimmin putkirikkoja tapahtuu 1960-80 luvun taloissa, sillä putkien suunniteltu kestoikä on 25 vuotta.

Usein kysytyt kysymykset

Milloin putkiremontti on ajankohtainen?

Putkien materiaalista, rakennustavasta ja alueen veden laadusta riippuen putkien elinkaari on noin 25 vuotta. Joissakin tapauksissa olosuhteet nopeuttavat putkiston vioittumista. Asiantuntijamme tekee selvityksen putkiremontin tarpeesta aina painkanpäällä.

Mitä riskejä vanhoihin putkistoihin liittyy?

Suomessa tapahtuu tuhansia putkirikkoja vuodessa. Merkittävin osa niistä tapahtuu omakotitaloissa, jotka on rakennettu 60-80 -luvulla. Usein putket on rakenteiden sisällä, eikä piileviä vuotoja havaita riittävän ajoissa. Korjauskustannukset voidaan minimoida, kun putkiremontti tehdään ennen vakavia kosteusvaurioita.

Kauanko putkiremontti kestää?

Vesnom Vespak – asennus kestää 2-5 päivää. Remontin aikana sinun ei tarvitse muuttaa pois, sillä huolehdimme siisteydestä koko remontin ajan.

Voiko putkiremontista saada kotitalousvähennystä?

Sinulla on oikeus kotitalousvähennykseen, kun teemme sinulle remontin kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi. Voit saada kotitalousvähennyksen myös omien tai puolisosi vanhempien ja isovanhempien kotona tehtäviin remontteihin, jos osallistut sen kustannuksiin.

Myös avopuoliso voi saada kotitalousvähennyksen, vaikka hänellä ei olisi omistusoikeutta asuntoon. Lisätietoa voit kysyä asiantuntijaltamme.

Tarkan kotitalousvähennyksen määrän laskemme tarjouksen yhteydessä.

Millainen takuu putkiremontilla on?

Annamme asennustyöllemme kahden vuoden takuun. Koska olemme valtuutettu asennusliike, asennetuilla laitteilla ja materiaaleilla on myös valmistajien tuotekohtaiset takuut.

Sopimukseen kirjaamme aina tarkat takuuajat ja sisällöt.

Paljonko putkiremontti maksaa?

Olosuhteista, rakenteista ja laajuudesta riippuen putkiremontin hinta vaihtelee. Kohdekohtaisen hinnan laskemme paikanpäällä ilmaisen kartoituksen yhteydessä. Voit saada kotitalousvähennystä 50 % asennustyön hinnasta.

Pitääkö putkiremontti maksaa kerralla?

Tarjoamme kaikkiin remontteihin maksuvaihtoehdoksi rahoituksen, jonka maksu voidaan jakaa jopa 84 kuukauden maksueriin. Rahoituksen voi maksaa joustavasti myös nopeammin. Kuukausierän suuruus on 50 eurosta ylöspäin remontin kokonaishinnasta riippuen.

Onko putkiremontilla vaikutusta kotivakuutukseen?

Useimmat vakuutusyhtiöt huomioivat korvauksissa putkien iän ja toteutetut remontit. Teknisen käyttöiän ylittäneissä putkistoissa tapahtuneet rikkoutumiset harvoin kuuluvat korvauksen piiriin. Toteutetun remontin jälkeen on useista vakuutusyhtiöistä mahdollista saada huomattavan alennuksen kotivakuutukseen.

About Author /

Start typing and press Enter to search