Käyttövalmiit Aurinkopaneelit Laadukkaasti ja Helposti Avaimet Käteen-toimituksena

Aurinkopaneelit ovat yhä suositumpi sähkön tuotannon ja kodin lämmittämisen muoto. Lähes jokaisen suomalaisen talon tontille paistaa lämmittävä aurinko vuoden jokaisena päivänä. Suomen pohjoisin Lappi ja kaamosaika muodostavat poikkeuksen. Vastaavasti aurinko paistaa siellä kesällä taukoamatta. Tätä ilmaista ja luonnollista aurinkoenergiaa kannattaa hyödyntää kodin sähköntuotannossa.

Sähkön hintakehitys kuriin – Hanki aurinkopaneelit

Viime vuosina sähkön siirtomaksut ovat olleet julkisessa keskustelussa. Kasvaneet sähkölaskut ja sähkön siirtohinnat ovat saaneet paljon kritiikkiä. Tarkan seurannan ja tilastoinnin vuoksi voidaan todeta, että omakotiasujan sähkölasku on ennemmin kasvanut kuin laskenut. Sähkölasku on voinut karata jo kohtuuttoman suureksi muihin kotitalouden kuluihin suhteutettuna.

Talouden suunnittelu on haastavampaa kasvaneiden sähkölaskujen vuoksi. Rahoja on vaikea saada riittämään itselle mieluisten asioiden ostamiseen. Sähkön siirtomaksun osuuskin voi olla jo kohtuuttoman suuri koko sähkölaskusta. Tietäneekö kukaan jatkavatko sähkön siirtohinnat edelleen nousuaan. Suuri sähkölasku saattaa mennä jo talon asujan ja laskunmaksajan tunteisiin.

Oma ajatus ja toiminta kannattaa ohjata peloista elämää ja hyvinvointia edistäviin asioihin. Nousseiden siirtohintojen sijaan voisi maksaa omaa energiantuotantolaitosta. Se pienentäisi sähkölaskua ja mahdollistaisi rahan käyttämisen, muuhun, itselle tärkeisiin asioihin. Laskun maksun sijaan voisi hymyillen katsoa omaa energiatuotantolaitosta ja todeta sähkömittarin pyörivän itselle edulliseen suuntaan, kun aurinkopaneelit tuottavat puhdasta ja ilmaista energiaa.

Aurinkosähkö – Ympäristöä säästävää sähkönkulutusta

Ilmastonmuutos huolettaa monia ihmisiä. Elinympäristöistä keskustellaan laajasti ja moneen eri sävyyn. Ympäristötietoisuus on myös kasvanut. Yhä useampi kuluttaja ja kiinteistön omistaja on tietoisempi siitä, miten omassa kodissa käytettävä sähköenergia on tuotettu. Oma hiilijalanjälki halutaan pienemmäksi ja ajatuksena on jättää maailma puhtaampana seuraaville sukupolville.

Oman kotitalouden sähkönkäytön hiilijalanjälkeä voi pienentää. Epäekologiset energiaratkaisut väistyvät ympäristöystävällisten aurinkopaneeli ratkaisujen tieltä, kun haetaan ratkaisuja millä tavalla omaa hiilijalanjälkeä saisi pienemmäksi. Kodissa käytettävä sähköenergia voidaan tuottaa vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti ilman ydinvoimaa ja fossiilisia polttoaineita.

Ympäristön tuhoutumiseen ja elinympäristöjen saastumiseen voi vaikuttaa omilla valinnoilla. Ympäristön voi jättää puhtaampana tuleville sukupolville. Samalla varmistaa sen, että tulevat sukupolvet voivat myös nauttia luonnosta ja puhtaasta ympäristöstä. Ja omakin elämä on mukava asua energiataloudellisessa kodissa ja puhtaassa ympäristössä. Maapallon ja ympäristön eteen voi tehdä oikeita aitoja asioita. Puhdasta aurinkosähköä voi tuottaa myös itse ympäristövastuullisesti – omalla aurinkopaneeli järjestelmällä.

Me Vesnomilla myymme ja asennamme käyttövalmiita, Suomen vaativissa olosuhteissa testattuja, Scanoffice aurinkosähköjärjestelmiä omakotitaloihin Avaimet käteen-toimituksena.

Saat meiltä yhdellä selkeällä sopimuksella koko aurinkosähköjärjestelmän – suunnittelun, aurinkopaneelit, täydellisen asennustyön ja käyttöopastuksen.

Valjasta puhdas aurinkoenergia sähköntuottoon

Haluatko tuottaa itse puhdasta uusiutuvaa energiaa?

Valjasta omalle tontille paistavan auringon valo ja lämpö oman kodin sähköenergian tuotantoon.

Saat meiltä yhdellä selkeällä sopimuksella koko aurinkosähköjärjestelmän – aurinkopaneelit, suunnittelun, täydellisen asennustyön ja käyttöopastuksen.
Aurinkovoimalan hintojen lasku ja energiatuoton kasvu ovat tehneet aurinkosähköjärjestelmistä potentiaalisen vaihtoehdon sähkölaskujen pienentämiseen.

Heitä hyvästi isoille sähkölaskuille

Haluatko vähentää ostosähkön määrää? Haluatko investoinnillesi vakaan ja varman tuoton?

Ota sähkön ja sähkönsiirron hinnan nousu hallintaan omalla aurinkopaneelijärjestelmällä.

Siirtohintojen nousu ja sähkön kokonaishinnan tuplaantuminen viimeisen 20 vuoden aikana ovat luoneet painetta uusien sähkönhankintaratkaisujen löytämiseen.

Laadukas aurinkosähköjärjestelmä tuottaa kiinteistöllesi energiaa kymmeniä vuosia, vuosittain jopa 5–10 prosenttia investoinnin arvosta. Sähkölaskusi pienenee ja aurinkovoimalasi kannattavuus paranee, sähkön hinnan noustessa.

Aurinkopaneelien hyödyt
SÄHKÖLASKUN MAKSAJALLE

  • Saat antaa kasvaville sähkölaskuille kyytiä.
  • Aurinkopaneelien asennustyö oikeuttaa kotitalousvähennykseen.
  • Voit myydä ylijäämäsähkösi sähköyhtiöllesi.
  • Kiinteistön jälleenmyyntiarvo nousee heti aurinkopaneelien asennuksen jälkeen.

Kanna ympäristövastuusi oman kotisi ja kiinteistösi energia-asioissa

Haluatko tehdä konkreettisia ympäristötekoja ja tuottaa itse puhdasta uusiutuvaa energiaa?

Kanna ympäristövastuusi ja investoi omaan ympäristöystävälliseen aurinkopaneelijärjestelmään.

Tuottamalla itse omassa kodissa käytettävän sähköenergian hillitset ilmastonmuutoksen kiihtymistä ja pienennät oman kiinteistön ja asumisen hiilijalanjälkeä.

Kannat vastuusi paremmasta ympäristöstä seuraaville sukupolville, kun sähköenergia tuotetaan ympäristöystävällisesti puhtaasti luontaisesti uusiutuvalla aurinkoenergialla ilman ydinvoimaa ja fossiilisia polttoaineita.

Aurinkopaneelien hyödyt
YMPÄRISTÖN SÄÄSTÄJÄLLE

Saat 100 % varman tiedon uusiutuvan
energian puhtaudesta.

Jopa 30 vuoden tehotakuu kestävällä tavalla.

Ympäristöystävällinen valinta parantaa kiinteistösi energiatehokkuutta.

Oma hiilijalanjälki pienemmäksi.

Aurinkopaneeleista usein kysyttyjä kysymyksiä:

Kauanko aurinkopaneelien asennus kestää?

Vesnom aurinkopaneelien asennus kestää yleensä yhden työpäivän.

Voinko saadaa aurinkopaneelien asennuksesta kotitalousvähennystä?

Sinulla on oikeus kotitalousvähennykseen, kun teemme sinulle remontin kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi. Voit saada kotitalousvähennyksen myös omien tai puolisosi vanhempien ja isovanhempien kotona tehtäviin remontteihin, jos osallistut sen kustannuksiin.

Myös avopuoliso voi saada kotitalousvähennyksen, vaikka hänellä ei olisi omistusoikeutta asuntoon. Lisätietoa voit kysyä asiantuntijaltamme.

Tarkan kotitalousvähennyksen määrän laskemme tarjouksen yhteydessä.

Millainen takuu aurinkopaneeleilla on?

Annamme asennustyöllemme kahden vuoden takuun. Koska olemme valtuutettu asennusliike, asennetuilla laitteilla ja materiaaleilla on myös valmistajien tuotekohtaiset takuut. Paneeleissa tuottotakuut ovat jopa 30 vuotta.

Sopimukseen kirjaamme aina tarkat takuuajat ja sisällöt.

Paljonko aurinkosähköjärjestelmä maksaa?

Olosuhteista, rakenteista ja järjestelmän tehosta riippuen aurinkosähköjärjestelmän hinta vaihtelee. Kohdekohtaisen hinnan laskemme paikanpäällä ilmaisen kartoituksen yhteydessä. Voit saada kotitalousvähennystä 50 % asennustyön hinnasta.

Pitääkö aurinkopaneelit maksaa kerralla?

Tarjoamme kaikkiin remontteihin maksuvaihtoehdoksi rahoituksen, jonka maksu voidaan jakaa jopa 84 kuukauden maksueriin. Rahoituksen voi maksaa joustavasti myös nopeammin. Kuukausierän suuruus on 50 eurosta ylöspäin remontin kokonaishinnasta riippuen.

About Author /

Start typing and press Enter to search