Estä Vesivahinko! Ja Säästä Samalla Vedenkulutuksessa Jopa 50%

Vuotovahti Veimart valvoo päivällä ja yöllä – Sinä saat sillä Mielenrauhan ja levollisen mielen kotona ja reissussa

Nyt voit nukkua yösi rauhassa! Veimart-vesivuotovahti valvoo yötä päivää ja estää tyypilliset käyttövesiverkoston vesivahingot ilman, että sinun tarvitsee tehdä käyttöönoton jälkeen mitään! Veimart estää vesivahingot nerokkaan yksinkertaisella ja toimintavarmalla tavalla: se pitää pääventtiilin kiinni aina, kun vettä ei käytetä.

Suomalaisen kotitalouden veden kulutus on suurinta suihkussa

Suomalaiset käyttävät keskimäärin noin 150 litraa vettä vuorokaudessa. Veden kulutus on suurinta suihkussa, sillä peseytymiseen kuluu noin 40 prosenttia kotitalouden keskimääräisestä vedenkulutuksesta. Muu kulutus jakautuu siten, että wc:ssä kuluu vähän alle 30 prosenttia, keittiössä vähän reilu 20 prosenttia ja pyykin pesuun kuluu vähän yli 10 prosenttia kotitaloudessa käytettävästä vedestä.

Kotitalouksien vedenkulutuksesta lämpimän käyttöveden osuus on noin puolet koko kulutuksesta. Lämmintä vettä kuluu muun muassa suihkussa käymiseen, wc:ssä istuimen huuhteluun ja aamu- ja iltapesuihin, keittiössä ruoan laittoon ja astioiden pesemiseen sekä kodinhoitotiloissa pyykin pesuun ja siivoukseen. Eniten veden kulutukseen vaikuttaa vesiputkien ja vesikalusteiden kunto sekä veden käyttötottumukset.

Veden käyttötottumuksilla voi vaikuttaa merkittävästi veden kulutukseen ja oman talouden vesilaskuun. jokainen suihkussa vietetty viisitoistaminuuttinen näkyy kuukausilaskussa. Täytyy myös muistaa, että jokainen käytetty lämmin vesilitra pitää lämmittää ennen käyttöä kylmästä vedestä. Veden käyttötottumusten säätämiseen on nyt kehitetty helppokäyttöinen lähes automaattinen vedenkulutusvahti.

Vesivahinko on vahinko, mutta siihen voi varautua viisaasti vuotovahdilla

Suomessa tapahtuu joka päivä noin sata vesivahinkoa. Tämä tarkoittaa yhteensä noin 37 000 tilastoitua vesivahinkoa vuodessa – ei mikään pieni määrä tämän kokoisessa maassa. Näiden vesivahinkojen aiheuttamat vuosittaiset kustannukset ovat nousseet lähes 200 miljoonaan euroon. Rahalliset ongelmat eivät ole ainoita ongelmia. Homevauriot ja ihmisille aiheutuneet terveyshaitat ovat myös vakavia ongelmia ja aina onnettomuus ne kohdanneelle.

Vesivahingon aiheuttajia voi olla useita. Yleisimmät syyt vesivahinkoon ovat putkiston tai laitteiston äkillinen rikkoontuminen. Vesivahingon syynä voi olla myös talon rakenteissa piilevä pitempiaikainen tihkuvuoto. Tihkuvuodon kosteus saa aikaan itiö- ja homekasvuston kasvua talon rakenteissa, joka voi levitä ilmanvaihtojärjestelmässä eri puolille asuntoa tai taloyhtiössä eri asuntoihin. Vuotovahingon sattuessa vettä saattaa vuotaa talon rakenteisiin useita tuhansia litroja.

Vesivahinko on aina onnettomuus sekä yksittäiselle talon asukkaalle että kiinteistön ja asunto-osakkeen omistajalle, mutta siihen voi varautua ennalta ehkäisevän viisaasti. Piilevien tihkuvuotojen sekä äkillisten putki- ja laiterikkojen vahinkojen ehkäisemiseen on olemassa ratkaisu. Älykäs vuotovahti tunnistaa putkiston rikkoontumisesta aiheutuneen paine-eron. Ja vuodon alkaessa vuotovahti katkaisee kiinteistön veden tulon ja ehkäisee kalliiden vahinkojen syntymisen.

Varmista vuotovahdilla lämpimän käyttöveden riittävyys ja säästä vesilaskussa

Haluatko aloittaa säästämisen ja säästää vaivattomasti joka kuukauden vesilaskussa jopa 50 prosenttia?

Varmista lämpimän käyttöveden riittävyys älykkäällä ja itsenäisesti toimivalla veden kulutusvahdilla myös suihkun ruuhka-aikana.

Vesnom käyttää vuotovahti asennuksissaan aina Veimart kulutus- ja vuotovahtia. Kulutusvahti on lähes automaattinen ja toimii itsenäisesti. Säästät vesilaskussa, koska voit säätää veden kulutusta viiden minuutin portaissa, viidestä minuutista 25 minuuttiin. Turha veden laskeminen loppuu.

Kulutusvahti lisää lämpimän veden käyttömukavuutta. Voit säätää veden maksimi virtausajaksi, eli säästöajaksi, haluamasi ajan. Laite katkaisee säädetyn ajan jälkeen veden virtauksen. Näin ollen lämmintä vettä riittää kaikille kodin asukkaille myös saunailtana ja siivouspäivänä.

Itsenäisesti toimivan Veimart käyttöveden kulutusvahdin hyödyt KODIN ASUKKAALLE:

 1. Pienen kokonsa vuoksi helppo asentaa vesimittarisi kylkeen.
 2. Toimii älykkäästi ja itsenäisesti. On asennuksen jälkeen aina päällä ja heti käyttövalmis.
 3. Lähes automaattinen, säädät vain haluamasi veden maksimivirtausajan eli säästöajan.
 4. Lämmintä vettä riittää kaikille käyttäjille myös suihkun ruuhka-aikana.
 5. Säästät vesilaskussa, koska turha veden kulutus loppuu.
 6. Pystyt ennakoimaan oman taloutesi menoja, koska vesilaskussa ei yllättäviä eroja.
 7. Kuukausittaisella veden säästösummalla maksat kulutusvahdin nopeasti, saat halutessasi vaikka rahoituksen.
 8. Veden kulutus- ja vuotovahdin asennus oikeuttaa kotitalousvähennykseen.

Me Vesnomilla tarjoamme asiakkaillemme asennettuna markkinoiden parhaimman sekä helppokäyttöisimmän kulutus- ja vuotovahdin aina kilpailukykyiseen hintaan! Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja aloita heti veden säästäminen!

Vältä vesivahinko ja turvaa oma ja kiinteistön terveys älykkäällä vuotovahdilla

Arvostatko aidosti omaa ja läheistesi terveyttä sekä kiinteistösi asumisen turvallisuutta?

Turvaa kotisi terveys nyt ja tulevaisuudessa älykkäällä ja varmatoimisella kotimaisella vuotovahdilla.

Vuotovahdin älykäs laitteisto tunnistaa piilevät tihkuvuodot ja alkavat äkilliset vuotovahingot. Tunnistaessaan veden jakeluverkostossa vuotovian, vuotovahti laukaisee välittömästi turvahälytyksen ja katkaisee vedentulon kiinteistölle. Näin kiinteistön omistajalla on aikaa estää lisävahinkojen syntyminen ja omistaja voi tilata putkimiehen korjaamaan jo syntyneen vuotokohdan.

Älykäs vuotovahti on suunniteltu tasaamaan myös vesijohtoverkoston äkillisiä paine-eroja. Kun kiinteistön vesijohtoverkosto on kunnossa ja sitä vahtii itsenäinen vuotovahti, vuotovahinkoja ei pääse syntymään. Asukkaat voivat jatkaa turvallista ja huoletonta elämää vuosikaudet eteenpäin terveellisessä kiinteistössä.

Asennettuna toimitetun, älykkään Veimart vuotovahdin hyödyt KIINTEISTÖN KÄYTTÄJÄLLE:

 1. Vältät piilevän vesivahingon, koska vain asennettu vuotovahti tunnistaa jo hyvin pienen ja alkavan vuodon.
 2. Lisäät asumisen turvallisuutta ja terveellisyyttä sekä vältät kiinteistön sisäilma- ja homeongelmat.
 3. Kotona/Poissa-kytkimen vuoksi vietät huoletonta aikaa ollessasi kotona, töissä tai matkoilla.
 4. Äkillisen putkirikon sattuessa vältyt kalliilta lisävahingoilta, koska vesi katkeaa heti välittömästi.
 5. Vuotovahti toimii optimaalisesti myös Suomen vaativissa loma-asunto olosuhteissa.
 6. Käyttöönotto on helppoa, koska vuotovahti on asenuksen jälkeen aina päällä.
 7. Laitteen varsinainen käyttö on helppoa, koska laite toimii itsenäisesti.
 8. Veden vuotovahdin asennus oikeuttaa kotitalousvähennykseen.

Me Vesnomilla tarjoamme asiakkaillemme asennettuna kilpailukykyiseen hintaan markkinoiden parhaan ja älykkäimmän vesijohtojen vuotovahdin! Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja turvaa asuntosi vesivahingolta!

Veimart vuotovahti luo mielenrauhaa ja estää

 • Liitosvuodot

Tihkuvuodot

Vuotavat hanat

Poikkeavan vedenkulutuksen

Vuotavat wc-istuimet

Vesnom kulutus- ja vuotovahdista usein kysyttyjä kysymyksiä:

Miten Veimart vuotovahti toimii?

Veimart vesivuotovahti on huoleton, koska vesivuotovalvonta on aina päällä sen jälkeen, kun Veimart on asennettu eli otettu käyttöön. Sen yksinkertaisemmaksi ei voi asia tulla!

Miten Veimart vuotovahti asennetaan, tarviiko se puoli metriä tilaa?

Veimart vaatii toimiakseen pistorasian ja vain 160 mm tilaa putkistosta. Vuotovahti asennetaan ihan vesimittarin kylkeen. Sähkökytkennät tehdään pistokeliittimin. Taloyhtiöihin tarkoitettu malli on hieman suurempi.

Miten veden kulutus- ja vuotovahti Veimartia käytetään?

Vesivuotovahti on helppo käyttää. Käyttöön et tarvitse paksuja ohjekirjoja. Laite on aina päällä!

Tunnistaako vuotovahti vesijohtojen ja laitteiston piilevät vuodot?

Veimart on tarkka. Vuotovahti tunnistaa jo ihan pienetkin alkavat vuodot. Jopa tippa parin minuutin välein riittää vuotovahtitoiminnan laukeamiseen. Näin talon rakenteita ja terveyttä pilaavia kosteus- ja homevaurioita ei pääse syntymään.

Voinko lähteä huolettomasti vaikka kuukauden ulkomaan matkalle?

Veimart vesivuotovahti on turvallinen. Kotona/Poissa-kytkimen ollessa Poissa-tilassa pääsulkuventtiili pysyy aina kiinni. Ole huoletta lomallakin.

Meillä on teini-ikäisiä nuoria, jotka asuvat suihkussa, voinko rajoittaa veden käyttöä Vesnomin kulutus- ja vuotovahti laitteella?

Kyllä, Vesnomin kulutus- ja vuotovahti lisää taloudellisuutta ja ohjaa säästävämpään vedenkulutukseen. Asetat vain veden maksimivirtausajan (ammattitermi) eli säästöajan vaikkapa 5 minuuttiin.

Täytän paljun muutaman kerran vuodessa, estääkö kulutus- ja vuotovahdin säästöaika paljun täytön?

Voit asentaa Veimartissa lisäaikaa helposti, nappia painamalla, tunnista neljään tuntiin. Näin onnistuu paljun tai uima-altaan täyttö, auton pesu tai puutarhan kastelu. Ja sama aikakytkin turvaa veden katkaisun, mikäli vesiposti unohtuisi jostain syystä auki itsellä tai perheen lapsilla.

Olen nyt lukenut kulutus- ja vuotovahdista, onko tämä yksi ja sama laite?

Kyllä kyseessä on yksi ja sama laite. Me Vesnomilla käytämme kulutus- ja vuotovahtina aina Veimartin vuotovahtia. Veimart on markkinoiden älykkäin ja helppokäyttöisin vuotovahti, jossa on todella nämä kaikki ominaisuudet yhdessä paketissa. Olemme ainut tässä mittaluokassa toimiva valtakunnallinen valtuutettu Veimartin asennuskumppani.

Kauanko Veimart vuotovahdin asennus kestää?

Vuotovahdin asennus on ohi yleensä puolessa päivässä. Toteutamme kulutus- ja vuotovahdin asennuksen siten, että kodissa voidaan asua asentamisen ajan, veden jakelu on poikki vain hetken.

Kulutus- ja vuotovahdin voi ja kannattaakin asentaa sekä vanhaan että uuteen taloon. Vanhempaan taloon vuotovahti asennetaan usein putkiremontin yhteydessä. Putkiremontti kestää rakenteista ja remontin laajuudesta riippuen 2-5 päivää, vuotovahdin asennus on tästä ajasta vain murto-osa.

Voinko saadaa vuotovahdin asennuksesta kotitalousvähennystä?

Sinulla on oikeus kotitalousvähennykseen, kun teemme sinulle remontin kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi. Voit saada kotitalousvähennyksen myös omien tai puolisosi vanhempien ja isovanhempien kotona tehtäviin remontteihin, jos osallistut sen kustannuksiin.

Myös avopuoliso voi saada kotitalousvähennyksen, vaikka hänellä ei olisi omistusoikeutta asuntoon. Lisätietoa voit kysyä asiantuntijaltamme.

Tarkan kotitalousvähennyksen määrän laskemme tarjouksen yhteydessä.

Millainen takuu vuotovahdilla on?

Annamme asennustyöllemme kahden vuoden takuun. Koska olemme valtuutettu asennusliike, asennetuilla laitteilla ja materiaaleilla on myös valmistajien tuotekohtaiset takuut.

Sopimukseen kirjaamme aina tarkat takuuajat ja sisällöt.

Pitääkö kulutus- ja vuotovahti maksaa kerralla?

Tarjoamme kaikkiin remontteihin maksuvaihtoehdoksi rahoituksen, jonka maksu voidaan jakaa maksueriin. Rahoituksen voi maksaa joustavasti myös nopeammin. Kuukausierän suuruus on 50 eurosta ylöspäin.

About Author /

Start typing and press Enter to search