Lämmönlähteet – Hukataanko kodissasi energiaa?

Vanhat öljykattilat, kaukolämmönvaihtimet, sähkövaraajat toimivat huomattavasti huonommalla hyötysuhteella kuin nykyiset energiantuotantojärjestelmät.

Ennakoivalla remontoinnilla estetään yllättävät lämmitysjärjestelmän rikkoontumiset ja kalliit pikakorjaukset. Lisäksi säästät huomattavasti energiaa.

Milloin öljykattila pitää vaihtaa?

Hyvin huollettuna öljykattilan keskimääräinen käyttöika on 25-30 vuotta. Öljypoltin tulisi huoltaa vuosittain ja öljypolttimen käyttöikä on 12 – 15 vuotta.

Voiko öljykattilan tilalle vaihtaa ilmavesipumpun?

Ilmavesilämpöpumppu voidaan asentaa öljykattilan tilalle tai tuottamaan säästöä öljykattilan rinnalla. Asiantuntijamme kartoittaa tarpeisiinne sopivan ratkaisun.

Kauanko kaukolämmönvaihdin kestää?

Kaukolämmönvaihtimen keskimääräinen käyttöikä on 20-30 vuotta, jonka jälkeen laitteen vaihto uuteen on suositeltavaa toimintavarmuuden säilyttämiseksi ja paremman hyötysuhteen saavuttamiseksi. Suomen sääolosuhteissa arvaamatta rikkoutuva laite voi tuottaa suurtakin harmia.

Kaukolämpölaitteisto vikaantuu yleensä silloin, kun energian tarve on suurimmillaan, eli kylmillä pakkaskeleillä. Ennakkoon remontoimalla vältät kalliit pikakorjaukset.

Onko kaukolämmönvaihtimen uusimisella vaikutusta energiankulutukseen?

Vanha tekniikka toimii huonommalla hyötysuhteella ja lisäksi vanheneva laitteisto myös pikkuhiljaa tukkeutuu. Näin ollen kaukolämpölaitteiston vaihtaminen nykyaikaiseen tekniikkaan parantaa energiataloudellisuutta ja vähentää merkittävästi vuotoriskejä.

Ilmavesilämpöpumppu voidaan asentaa kaukolämpölaitteiston tilalle, säästöä voi saavuttaa lämmityskustannuksissa jopa 50%. Asiantuntijamme kartoittaa tarpeisiinne sopivan ratkaisun.

Voinko saada remontista kotitalousvähennystä?

Sinulla on oikeus kotitalousvähennykseen, kun teemme sinulle remontin kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi. Voit saada kotitalousvähennyksen myös omien tai puolisosi vanhempien ja isovanhempien kotona tehtäviin remontteihin, jos osallistut sen kustannuksiin.
Myös avopuoliso voi saada kotitalousvähennyksen, vaikka hänellä ei olisi omistusoikeutta asuntoon. Lisätietoa voit kysyä asiantuntijaltamme.
Tarkan kotitalousvähennyksen määrän laskemme tarjouksen yhteydessä.

Voinko maksaa remontin erissä?

Tarjoamme kaikkiin remontteihin maksuvaihtoehdoksi rahoituksen, jonka maksu voidaan jakaa jopa 84 kuukauden maksueriin. Rahoituksen voi maksaa joustavasti myös nopeammin. Kuukausierän suuruus on 50 eurosta ylöspäin remontin kokonaishinnasta riippuen.

About Author /

Start typing and press Enter to search