Patteriremontti Pienentää Energiankulutusta ja Saa Sähkölaskusi Pienemmäksi

Patteriremontti on ajankohtainen, kun lämmitysputkien käyttöikä on noin 25 vuotta

Moni suomalainen asuu 1960-1990 luvulla rakennetussa omakotitalossa tai taloyhtiössä. Oman asunnon ja talon ostaminen ja omistaminen on monien unelmien täyttymys. Talon omistamiseen liittyy vapauden tunne. Tämän vapauden rinnalle nousee vastuu omasta kiinteistöstä ja sen teknisestä kunnosta ja toimivuudesta. Vanhassa talossa riittää huollettavaa sekä ulkona että sisällä. Lämmitysjärjestelmän ja vesivaraajan kunto tulisi tarkastaa säännöllisesti.

Monessa 60-90 luvun talossa on vielä alkuperäiset vanhat rautaiset lämmitysputket ja patterit paikoillaan. Talon lämmitysputkien suunniteltu kestoikä on noin 25 vuotta. Tämän käyttöiän lähestyessä loppuaan kasvaa myös vesivahinkojen riski. Putkiston iästä johtuvan rikkoontumisen havaitseminen voi olla vaikeaa. Vanhat patteriverkoston lämmitysputket kulkevat rakenteissa, seinien läpi ja lattioiden alla, ja vikapaikat ovat näin usein näkymättömissä.

Lämmitysputkien, pattereiden ja koko lämmitysjärjestelmän ongelmakohdat ja mahdolliset riskit tulisi korjata tarpeeksi aikaisin, ennen kuin vahinkoja pääsee tapahtumaan.

Vanhojen lämmitysputkien ja pattereiden uusiminen maksaa vähemmän kuin vesivahinkojen korjaaminen. Ja vanhan järjestelmän energiakustannukset ja ympäristövaikutukset ovat usein myös hyvin korkeat. Uudet patterit ovat 50% energiatehokkaampia kuin vanhat. Vesivahingon pelon voi poistaa päivittämällä lämmitysjärjestelmän nykyaikaiseksi. Samalla säästää ympäristöä ja käyttökustannuksia.

Hyvästi vanhat sähköpatterit ja toimimaton sähkö- tai vesikiertoinen lattialämmitys. Luo putkiremontissa asuntoon nykyaikaista ja tasaista mukavuuslämpöä.

Rikki menneet ja vanhat sähköpatterit sekä toimimaton vesikiertoinen lattialämmitys ovat jokaisen kodin lämmittäjän painajainen. Lämmitysjärjestelmän tulisi olla kunnossa. Onhan koti yksilön ja perheen paikka asua ja elää omaa turvallista elämää.

Omassa kodissa on viihtyisä asua, jos talon lämmitystekniikka toimii ja lämpöä riittää tasaisesti joka huoneeseen. Vesipatterien putkien suunniteltu kestoikä on 25 vuotta. Iän myötä myös vesiputkien vuotoriskit kasvavat. Tämän vuoksi putkirikkoja tapahtuu useimmin 1960-, 70-, 80- ja 90 luvun taloissa. Vesivahingon riski on olemassa, jos putkien uusimista ei ole tehty tähän mennessä.

Vanhat lämmitysputket ja patterit sekä sähköpatterit ja toimimaton vesikiertoinen lattialämmitys ovat kalliita korjata. Niiden uusiminen uusiin vesikiertoisiin lämmityspattereihin maksaa kuitenkin vähemmän kuin vesivahinkojen korjaaminen.

Lämmitysjärjestelmän remontti tehdään usein käyttövesiremontin yhteydessä. Putkiremonttia suunnitellessa tehdään valinta, minkälaiset vesikiertoiset patterit asennetaan lämmittämään kotia. Sähköpatterit voi vaihtaa aina Vesnomin putkiremontin yhteydessä nykyaikaisiin ja tai miellyttäviin vesikiertoisiin pattereihin.

Vesnom lämmitysjärjestelmä sopii yhteen eri lämmitysmuotojen kanssa, kuten kaukolämpö, ilmavesilämpöpumppu, aurinkopaneelit tai öljy. Vesikiertoinen patterilämmitys on miellyttävän tasainen. Lämpimän kodin lattialla eri ikäisten asukkaiden on miellyttävä touhuta ja kävellä vaikka paljain jaloin, koska koti pysyy tasaisen lämpimänä ympäri vuoden.

Patterit ja vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä ohjautuu älykkäästi – Älykäs ohjaus säästää kustannuksia, lisää vapautta ja paranna asumisviihtyvyyttä.

Asuntojen lämmitys muodostaa suurimman osan asumisen energiakustannuksista. Lämmityslaskuihin ja sähkön siirtohintojen nousuun kyllästynyt, entinen sähkölämmittäjä on siirtynyt nykyaikaisiin lämmitysmuotoihin.

Valveutunut kiinteistön omistaja on vaihtanut vanhat vesikiertoiset lämmitysputket ja patterit uuteen turvalliseen lämmitysjärjestelmään. Miellyttävän tasaista lämpöä on luvassa tasaisesti vuoden jokaiselle päivälle, myös paukkuvien pakkasten aikaan kovilla pakkasjaksoilla. Kun lämmitysjärjestelmä on uusittu, ei ole yhdentekevää, miten talon lämmitysjärjestelmää käytetään.

Vanhaan lämmitysjärjestelmään ja jumittuneisiin ja toimimattomiin termostaatteihin tottunut asukas saa opetella uuden nykyaikaisen lämmityksen ohjauksen. Lämmityksen säätäminen on kehittynyt todella paljon viimeisten vuosien aikana.

Nykyaikainen lämmityksen ohjaus tuo säätämiseen älykkyyttä ja lämmitysjärjestelmästä saa lisätoiminnoilla enemmän irti. Asumismukavuus kasvaa ja energiaa säästyy. Patterien ja vesikiertoisen lämmityksen säätämiseen on saatavilla langaton ja älykäs automaattinen huonekohtainen säätöjärjestelmä.

Säätöjärjestelmän langattomassa termostaatissa on muun muassa etäohjausmahdollisuus. Älykäs ja tarkka ohjaus säästää kustannuksia ja lisää omaa vapautta, koska lämmitystä voi ohjata ajasta ja paikasta riippumatta. Kehittyneimmässä versiossa säätö tehdään omalla puhelimella sovelluksen kautta. Lämmityksen saneeraus parantaa näin myös talon energiataloutta.

Päivitä kotisi nykyaikaiseksi ja turvalliseksi patteriremontilla

Haluatko välttää asunnon omistajan pahimman painajaisen, vesivahingon?

Turvaa kotisi putkiremontilla ja vietä yösi rauhassa niin reissussa kuin kotona.

Patteriremontti päivittää kotisi lämmitysputket ja lämmityspatterit  nykyaikaiseksi. Uusilla pattereilla saat jaettua luonnollisen lämmön turvallisesti kotisi joka huoneeseen. Miellyttävää lämpöä riittää tasaisesti vuoden jokaiselle päivälle.

Nykyaikaiset patterit on suunniteltu kestämään aikaa ja katseita. Älykkäiden termostaattien avulla voit ohjata lämmitystä ajasta ja paikasta riippumatta. Saat tarkalla lämpötilojen säädöllä säästöä lämmityksen sähkölaskussa tai energiakustannuksissa.

Vesnom patteriremontin hyötyjä REMONTOIJALLE:

 1. Vältä asunnon omistajan painajainen – vesivahinko.
 2. Remontin nopea toteutus, voit asua kotona remontin ajan.
 3. Säästät vakuutusmaksussa uusien putkien vuoksi.
 4. Vesnom patterijärjestelmä sopii yhteen eri lämmönlähteiden kanssa.
 5. Lämmitysremontin yhteydessä voit vaihtaa sähköpatterit nykyaikaiseen talotekniikkaan.
 6. Tehokas kodin lämmönjako vähentää energialaskua.
 7. Luonnollinen lämpö jakaantuu tasaisesti ja nopeasti koko asuntoon.
 8. Käyttöopastus takaa helpon käytön ja asumismukavuuden.

Me Vesnomilla tarjoamme asiakkaillemme kilpailukykyiseen hintaan markkinoiden parhaat patterilämmitysjärjestelmät! Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja hyödynnä kampanjaedut!

Hylkää jo sähkölämmitys ja sen toimimaton patteri- tai lattialämmitys – Tuo kotiisi vesikiertoinen patterilämmitys ja luo tasaista mukavuuslämpöä

Haluatko välttää vesivahingon ja nauttia turvallisesta asumisesta, mukavuudesta tinkimättä?

Kanna vastuu omasta ja läheisten hyvinvoinnista ja varmista asuntoosi viihtyisä ja tasainen lämpö.

Lämmitä asuntosi tai toimitilasi lattia Vesnom lämmitysjärjestelmän vesikiertoisella patterilämmityksellä.  Patterilämmitys takaa tasaisen lämmön eri huoneisiin. Nykyaikainen ja viimeistelty lämmitystä ohjaava teknologia luo asuntoosi optimaalisen ja energiaa säästävän lämpötilan.

Vesikiertoinen patterilämmitys takaa viihtyisän asumismukavuuden vuoden jokaisena päivänä. Oikean sisälämpötilan säätäminen on tehty helpoksi huonekohtaisella lämmönsäätimellä. Itselle parhaassa lämpötilassa palaudutte päivän töistä ja nautitte koko perheellä arjen askareista.

Vesnom vesikiertoisen patterilämmityksen hyödyt PUTKIREMONTIN TEKIJÄLLE:

 1. Vältä vesivahinko.
 2. Säästät vakuutusmaksussa uuden putkiston vuoksi.
 3. Vesikiertoinen patterilämmitys sopii yhteen eri lämmönlähteiden kanssa.
 4. Sopii yhteen eri lämmitysmuotojen kanssa, kuten kaukolämpö, ilmavesilämpöpumppu, aurinkopaneelit tai öljy.
 5. Tasainen ja miellyttävä sisälämpö vuoden jokaisena päivänä.
 6. Turvalliset jumpat ja leikit lämpimän kodin lattialla.
 7. Käyttöopastus takaa helpon käytön ja asumismukavuuden.
 8. Lämmitysjärjestelmän asennus oikeuttaa kotitalousvähennykseen.

Me Vesnomilla tarjoamme asiakkaille vesikiertoisen patterilämmityksen kilpailukykyiseen hintaan markkinoiden parhailla lämmityksen ohjauksen ominaisuuksilla! Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja varmista huoleton lämmitys!

Ohjaa lämmitysjärjestelmääsi älykkäästi ja säästä energiaa ja aikaa

Haluatko helpottaa lämmitysjärjestelmän käyttöä ja huonekohtaista lämmityksen säätämistä? Haluatko nauttia lämmitysjärjestelmän optimaalisista eduista ja asumismukavuudesta?

Ota lämmityksen ohjaus hallintaan nykyaikaisella ja älykkäällä ohjausjärjestelmällä.

Tee konkreettinen omaa arkea helpottava teko. Investoi laadukkaaseen etäohjausjärjestelmään ja säädä asuntosi huonekohtainen lämpötila ajasta ja paikasta riippumatta – jopa mobiilisovelluksella.

Laadukkaalla säätöjärjestelmällä ohjaat pattereita ja vesikiertoista lämmitysjärjestelmää. Etäohjauksen avulla voit saada merkittäviä energiansäästöjä. Samalla varmistat huolettoman ja turvallisen asumisen talossa vuosikymmeniksi eteenpäin.

Vesnom lämmityksen säätöjärjestelmän hyödyt kodin LÄMMITTÄJÄLLE:

1.Tarkka huonekohtainen lämpötilan säätö.

2. Lämmityskustannukset pienemmäksi.

3. Lisää asumismukavuutta ja viihtyisyyttä.

4. Lisäominaisuuksilla järjestelmästä enemmän irti.

5. Etäohjauksella lämmityksen säätö mistä ja milloin tahansa.

6. Lämmityksen ympäristövaikutukset pienemmäksi.

7. Säätöjärjestelmän asennus oikeuttaa kotitalousvähennykseen.

Me Vesnomilla tarjoamme asiakkaillemme kilpailukykyiseen hintaan lämmityksen säätöjärjestelmän! Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja hyödynnä kampanjaedut!

Lämmitysputkiremontista usein kysyttyjä kysymyksiä:

Mitä etua on lämmitysputkien remontoinnista?

Myös lämmitysputkille on määritelty tekninen maksimi käyttöikä. Yli 25 vuotta vanhoissa lämmitysputkissa piilee vuotoriski. Usein vanhat putket ovat myös ajanmyötä tukkiutuneet, jolloin lämmitysjärjestelmä ei toimi oikein. Tämä aiheuttaa epätasaisia lämpötiloja ja energiatehottomuutta.

Remontoitu lämmitysputkisto toimii paremmalla hyötysuhteella, säästää energiaa ja rahaa sekä takaa tasaisemman huonelämpötilan.

Millainen vaikutus energiankulutukseen on pattereiden vaihdolla?

Iän myötä patteristoon kertyy sakkaa ja veden kierto pattereissa heikkenee. Tällöin pattereiden lämmönluovutus heikkenee ja syntyy vedontunnetta. Pattereiden kehitys on myös mennyt eteenpäin vuosikymmenten aikana ja nykyiset patterit toimivat huomattavasti vanhoja pattereita paremmalla hyötysuhteella. Parempi hyötysuhde vaikuttaa suoraan myös tarvittavaan lämmitysenergian määrään.

Kauanko lämmitysputkiremontti kestää?

Lämmitysputkiston ja pattereiden remontointi kestää rakenteista ja remontin laajuudesta riippuen 2-5 päivää.

Toteutamme remontin siten, että kodissa voidaan asua koko remontin ajan.

Voinko saadaa putkiremonttiin kotitalousvähennystä?

Sinulla on oikeus kotitalousvähennykseen, kun teemme sinulle remontin kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi. Voit saada kotitalousvähennyksen myös omien tai puolisosi vanhempien ja isovanhempien kotona tehtäviin remontteihin, jos osallistut sen kustannuksiin.

Myös avopuoliso voi saada kotitalousvähennyksen, vaikka hänellä ei olisi omistusoikeutta asuntoon. Lisätietoa voit kysyä asiantuntijaltamme.

Tarkan kotitalousvähennyksen määrän laskemme tarjouksen yhteydessä.

Millainen takuu lämmitysputkiremontilla on?

Annamme asennustyöllemme kahden vuoden takuun. Koska olemme valtuutettu asennusliike, asennetuilla laitteilla ja materiaaleilla on myös valmistajien tuotekohtaiset takuut.

Sopimukseen kirjaamme aina tarkat takuuajat ja sisällöt.

Paljonko lämmitysputkiremontti maksaa?

Olosuhteista, rakenteista ja laajuudesta riippuen putkiremontin hinta vaihtelee. Kohdekohtaisen hinnan laskemme paikanpäällä ilmaisen kartoituksen yhteydessä. Voit saada kotitalousvähennystä 40 % asennustyön hinnasta.

Pitääkö lämmitysputkiremontti maksaa kerralla?

Tarjoamme kaikkiin remontteihin maksuvaihtoehdoksi rahoituksen, jonka maksu voidaan jakaa jopa 84 kuukauden maksueriin. Rahoituksen voi maksaa joustavasti myös nopeammin. Kuukausierän suuruus on 50 eurosta ylöspäin remontin kokonaishinnasta riippuen.

About Author /

Start typing and press Enter to search