Vuoden 2023 7 parasta uutta tulevaa roolipeliä

Vuosi 2023 pitäisi olla erittäin jännittävä, jos Jos olet roolipelien fani. Mikään ei ole hauskempaa kuin se, että voit uppoutua huolellisesti suunniteltuun maailmaan viikkoihin, rakentaa hahmoasi ja tehdä vaikuttavia valintoja, jotka ravistavat tarinaa. Lue lisää löytääksesi RPG.

Starfield

Roolipelit ovat syvästi juurtuneet fantasiagenreen, mutta olen aina pitänyt hänen scifi-ympäristöstään näistä nimikkeistä parempana. Ottaisin Mass Effectin Dragon Agen päälle joka päivä. Tämän seurauksena, kun katson taaksepäin seuraavaa vuotta ja mietin, mille roolipelille omistaisin elämäni, vastaus on selkeästi Starfield.

Avatar: Frontiers of Pandora

Teknisesti Dragon Age: Dreadwolf on oikealla tiellä vuoden 2023 julkaisuun, mutta en ole yhtä optimistinen kuin Meg ja odotan sen viivästyvän. En usko, että Avatar-peli tarvitsee RPG-elementtejä, koska se on yksi harvoista “puhtaista” roolipeleistä, joita rakastan, mutta se, että ne ovat mukana, tekee siitä odotetuimman roolipelivalintani. tarkoittaa, että et ymmärrä. Näin äskettäin myös Avatar Jackpot -pelin, mikä yllätti minut, koska en odottanut sitä.

Final Fantasy 16

Ehkä se on vain minä, mutta FF16 vaikuttaa onnistuneelta tai epäonnistuneelta tulokselta päänumeroituihin sarjoihin. Muuten FF16 voisi hyvinkin olla suossa. Emme ole nähneet jännitystä uudesta Final Fantasysta kuten ennen, ja FF16:n huono vastaanotto voi työntää Square Enixin pitkälle vanhojen nimikkeiden uusimiskierrokselle sen sijaan, että sarja siirrettäisiin eteenpäin.

Sea of Stars

Odota nokkelaa dialogia, rakastettuja hahmoja ja kimaltelevaa tarinaa Sabotagen edeltäjältä, mutta vielä mielenkiintoisempaa on tapa, jolla se tuo ainutlaatuisen käänteen klassiseen vuoropohjaiseen peliin. Joka tapauksessa olen varma, että Sabotage ei voi vain luoda hienoa peliä hänen RPG-suureidensa inspiroimana, vaan sellaisen, jonka voit ylpeänä istua heidän vieressään.

Cassette Beast

Olen seurannut tämän Pokemon-tyyppisen roolipelin kehitystä jo useita vuosia, ja vihdoin pääsin sukeltamaan Steam Next Fest -demoon. Se on erityisesti minulle suunniteltu peli: alue on nimetty sen mukaan, missä kasvoin, ja kehittäjä sijaitsee Brightonissa, jossa asuin pelin julkistamisen aikaan. Mukana on myös uusia mekaniikkoja – pyydystäminen on erilaista ja, uskallanko sanoa, parannettua Pokemonista.

Eiyuden Chronicle Hundred Warriors

Olen nähnyt monia eeppisiä tässä vaiheessa ja ne kaikki näyttävät uskomattomilta! Entä hahmojen suunnittelu? Mukava ja klassinen – nämä mallit välttelevät enimmäkseen pahimmat ominaisuudet, jotka ovat myrkyttänyt hänen JRPG-hahmojensa nykyaikana. Kuuntelemamme kappaleet kuulostavat uskomattomilta.

Garyu: Death Dynasty

On olemassa kymmeniä asioita, kuten sieluja. Jokaista Niohia kohden hänellä on kymmenen Lord of the Fallen -peliä, mutta yksikään ei ole onnistunut vangitsemaan Fromsoftin pelin viehätysvoimaa ja tunnelmaa. 

Se on kuin ostaisi Aldi-koksia. Ainoa studio, joka on kehittänyt pelin samalla tasolla kuin Dark Souls ja Bloodborne, ja minulla ei ole epäilystäkään siitä, että Wo Long: Fallen Dynasty tekee samoin.

About Author /

Start typing and press Enter to search